Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.956
nije mi bitna velicina ekrana ako i na fonu postoje ista glasovna obavestenja onda je to resenje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve Nokia Lumie imaju pristup gratis HERE Drive + i HERE MapsAl ti imas dobar telefonNa ovom losijim telefoinam, kakve ima 80% Srbije, navigacija lose radi.
idi na YT kucaj iGO i gledaj,ja koristim My Way verziju,na netu imas njega i mape cele Evrope,ja sam skinuo samo za Srbiju i zadnji update je radjen 7.2012, ima most na Adi.
sto se tice preciznosti ja sam bio odusevljen,na sajmu je znao u kojoj se traci nalazim,da ne lazem ali precizan je u metar,i kada sam dolazio iz sela,iz pravca Ade,skrecem desno kako bi se popeo na pelju za Kneza MIosa,i pre samog skretanja za petlju on meni izdaje novu trasu da idem ka stadionu CZ tj autokomandi,svi smo se zacudili sto,kad ono skretanje je bilo zatvoreno jer su bili neki radovi; i izgleda su nasi uneli u bazu to i ako je on prvo zacrtao da se ide preko Kneza Milosa,odmah je dao novu putanju. To inace radi i ako omasis put i odstupis od plana,izracunava novi pravac.
znaci imas glasovne komande na srpskom,obavestenje o brzini i vremenu dolaska,obavestava te kad predjes ogranicenje brzine na putu,da mi nije rekao ne bih znao da je na Zrenjanincu ograniceno na 50km/h,obavestava te gde su speed kamere u gradu,mislim da detektuje i policijski radar mada se na to ne bih oslanjao. Verzija Primo ima i potrosnju goriva ali se meni vise svidja My Way
satelite nalazi u roku od 5-15 sekundi,nista ne kosta tj ne skida kredit,ima visinometar,sta vise da kazem
Gdje mogu naci da skinem i instaliram iGO navigaciju za android,rezolucija 1080x1920-galaxy s4? svasta sam pokusavao ali ne ide... i na kraju nadjem nesto,ali nikako da uradim sta treba da bih mogao pokrenuti. Svaki put mi izbaci: "plesase insert your SC card...bla,bla,bla" hvala unaprijed
Ma kakva lumnia,nikad ju ne bi kupio... Svi se zale na nju,a i ne svidja mi se telefon uopstekupi nokiu lumiu i imas besplatnu navigaciju bez troska bez internet veze sa redovnim update tako reci sve ĐABE