Übermensch
Iskusan
- Poruka
- 6.016
Bolje...jako sam elokventan...To mi pored superiornog intelekta najcesce udeljuju kao kompliment...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobar sam govornik uživo
nisam zaljubljena
ni nesrecno
piskutava,ajde nek ti bude
starim-***,svi cemo jednom da bacimo kasiku
ali,cemu plakanje
we will never be,anything but loud And nitty gritty dirty little freaks
taj sam zavet sebi dala,iz tupave psemice
jao,blago ovom nasem forumu
nije ni cudo da drzava crkava kad svi elokventni govornici dodju ovde
ne,nisam bas najbolji govornik
ja sam vise,znate,demagog
i kad se neko ne slaze sa mnom pocem nesvesno da povisujem ton,iliti da se derem
i puno psujem,bas puno psujem
i inace imam ne-bas-prijatan-glas,pa umem i da zapistim
ali kad citam ili recitujem,tad bas imam lep glas
nzm sto
taki sam ti ja
Pa kad si napisala da prepadneš ljude kad počneš odjednom da se smeješ (na drugoj temi), znao sam koliko je sati
imao sam ortakinju u školi koja je imala visoko piskav tonalitet. Takav atak na bubne opne (prilikom smejanja) retko ko dožvi
a što je najgore izuzetno zarazan smeh je u pitanju, pa i ti počneš da se smeješ, sam po sebi, a muka ti
ali dobro, ti si nisko-piskava, znači ne bih ti odvalio šamarčinu kad bi ti neki dobar vic zagolicao neurone
elem svi mi na forumu kuckamo pisemo,neko lepse,neko bolje,neko je pismeniji,neko nije,neko sadrzajnije pise i imamo vremena da razmislimo kako da sklopimo recenice i sto bolje objasnimo stvar. E sad da li vi sklapate lako i objasnjavate stvari isto kao na netu i uzivo ili je to losije ili pak bolje?