- Poruka
- 47.701
Bilo je toga i kod nas.Sjećaš li se priče na kraju rata, dominirala je struja kod nas koja je Slobu i generalno Beograd krivila za izdaju.A istina je zapravo da mi više u datom trenutku od Dejtona nismo mogli ni izvući sa Srbijom koja je iЈош увијек си у мисији снисхођења браћи са десне стране Дрине? Ако, ако, можда једном и схватиш да смо им ми главна подштапалица у смислу проблема како унутрашњих, тако и међународних и да нас генерално тако виде. Што то прије схватиш, тим ће те прије и престати дотицати овакве изјаве, јер ако је Србија главни и једини разлог и гарант нашег постојања, у том случају нека сутра нестанемо, побогу свијет је велики, наћи ће се мјеста, доста је било мазохизма за лажне идеале.
u izolaciji i sankcijama.Sve se 1999 godine zapravo dokazalo, da smo dio projekta koji Srbe stavlja pod Nato kontrolu.Narod je tu najmanje kriv, politika je uvjek igrala dvostruko.Veći je problem ako mene pitaš što predstavnik Srbije ili RS obavezno mora da se pretvori u autokratu i kult ličnosti jer mi izgleda nemamo taj level političke zrelosti da mijenjamo političare ali da nacionalni kurs i strategija ostanu isti ili slični, da jačamo sistem i državu a ne jednu ličnost kao onomad Tita.