Gotov je

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
128.537
Ovo je izraz koji se cesto cuje poslednjih nedelja u javnosti.

Ali sta on u stvari predstavlja?

Jasno je na koga se odnosi ali na koji je nacin gotov? Bice izbora, smena, revolucija?
Kako je gotov?

Jasno je na koga se odnosi ali na koji je nacin gotov? Bice izbora, smena, revolucija?
Kako je gotov?
Izgubio je autoritet. Na njegove pozive niko se ne odaziva, osim plaćenika.

Na pozive studenata odaziva se 80% naroda. Studenti sju autoritet, av je uzrpator.

Tab ubrzao avatar :hahaha:
..Turbo..dva puta gas do daske..automatik
Ne bre Tab..neće biti nasilja..Kad mu Luka Laban saopšti da je kraj..pobeći će nepomenik bez nasilja
Gotov je nepomenik..još ima izbora nepomenik..mirno ili drugačije..ali sve da vrati izdato i pokradeno.
Nikad hrabri diktatori nisu odlazili mirno al Ovo sa paukovim moodima će probati otići mirno al naći će ga na kraj sveta Srbi, kad čuju koliko ih je opljačkao i zadužio.

'gotov je' izrazava konstataciju neceg sto se zamisljeno kompletiralo, a nije jos

slicno dijalogu,

- e, treba mi X
- to ti je zavrseno

(desava se u momentu kad dolazi buducnost, vec je proslost, a nije se jos deslio - niti je zavrseno, niti je u proslosti, nego ce da se zavrsi u buducnosti)

Kako je gotov?

A što pitaš, kada znaš? :D

Pada sa vlasti, ali bez nasilja.

ma svaka čast studentima, ali deluje mi da nisu dobro izučili 5 oktobar.........:roll:

Mesecima se ograđuju od opozicionih stranaka. I to je u redu. Ali je sada bolje da postave rok za ispunjenje zahteva i ukoliko im se zahtevi ne ispune da traže raspisivanje izbora, na svim nivoima.

Mislim da treba da se održe izbori. To je jedini izlaz. Bez nasilja.

Ako se prekinu protesti, bez ispunjavanja zahteva i ukoliko ne dođe do izbora, plašim se da će energija nestati..Ova koja postoji na protestima, zborovima..

Narod koji podržava studente ne podržava SNS i to je očigledno. Ali ne podržavaju sve opozicione stranke. Ovde mislim pre svega na SSP.

Back