- Poruka
- 68.864
Ode u tamu i nestade, ostavivsi me da razmisljam o sebi i sta ne valja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je najbitnije.Bivša fizički , u duši još uvek.
Imaš krojače. Nađeš šta ti se dopada na netu, kupiš materijale koje traži i kažeš mu da ti skroji. Tako rade neke devojke za maturu ako hoće nešto unikatno, a nema kod nas. (Ne poredim te sa devojčicom)ja sam inače postao got. na sledećem popisu planiram da se na pitanje o nacionalnosti izjasnim kao got.
na poslu me gledaju još čudnije nego obično.
polako implementiram sve više detalja u svoj autfit.
trenutno tragam za nekim medaljonom koji bih prikačio na crnu košulju.
valjalo bi da nabavim i prstenje.
jako je teško naći got mušku odeću u srbiji
Za prstenje ti je lako, samo nadjes neku ukrasnu viljusku i kasiku, iseces rucku na nekoliko komada i savijes.ja sam inače postao got. na sledećem popisu planiram da se na pitanje o nacionalnosti izjasnim kao got.
devojke će same krenuti da nam prilaze na ulici, želeće fotku sa namaVidis mogao bih i ja tako da se infiltriram. Pustim i jarecu bradu ko djavolak.
Doduse kad me budu pitali za napalm dead, recicu da je kriza pa sam samo tu duksericu imao koja je crna.
To brate.devojke će same krenuti da nam prilaze na ulici, želeće fotku sa nama
Citiram:Ovo je opet neka Mekflajeva fantazija. Kakve gotičarke, ove, one? Šta to uopšte znači?
Tačno tako, ne može žena biti samo žena kao što reče. Po našem mentalnom sklopu to pokazujemo ostalima našim odevanjem i ponašanjem i stavovima prema svetu.Citiram:
Što se tiče oblačenja i vizuelnog izgleda uopšte, preovlađuje neka čudna mešavina viktorijanskog stila, pomešanog sa pank i dark izgledom, gde uglavnom preovlađuje crna boja u kombinaciji sa drugim bojama, a poseban je i stil šminkanja, koji često kombinuje agresivnu belinu puti, sa napadnim tamnim detaljima. Odeća je je najčešće prožeta raznim metalnim dodacima, kao što su nitne i lanci, a sveukupnom got izgledu dodaju začina i asesoari poput narukvica, lanaca, davilica, mrežastih rukava, rukavica i raznih drugih u tom stilu.
Zbog svega toga gotičarke kao žene poprilično su intrigantne muškarcima koji ih u većini smatraju seksi. Pocepane mrežaste čarape, bela put na crnu seksi odeću i sam taj neki ljuti, mračni izgled žene koju treba ukrotiti, a verovatno nikada nećeš moći, dodaje njihovom senzibilu i seksualnosti neku mističnu dozu različitosti od klasične ženske lepote, pa su zbog toga one na jako viskom mestu muških fantazija.
![]()
Pored toga taj pomalo prljav, kurvinski, treš izgled je još jedan razlog zbog kog muškarci vole baš taj stil kod žena, jer na sam pogled deluju kao da su spremne da urade ono što većina žena ne bi, a moramo priznati da je baš to ono što najviše volimo, pa makar i kao avanturu.
![]()
jesi li rekao roditeljimaja sam inače postao got. na sledećem popisu planiram da se na pitanje o nacionalnosti izjasnim kao got.
A mlada 4umašica tvrdi da je bivša gotičarka pa vi vidite.![]()
Pored toga taj pomalo prljav, kurvinski, treš izgled je još jedan razlog zbog kog muškarci vole baš taj stil kod žena, jer na sam pogled deluju kao da su spremne da urade ono što većina žena ne bi, a moramo priznati da je baš to ono što najviše volimo, pa makar i kao avanturu.
![]()
A kako treba starije da se oblace? Odelo i cipele?
otkad sam postao got i pustio kosu primećujem poglede prolaznika, posebno devojaka...
Ok ovo me vec plasi malo.
A mlada 4umašica tvrdi da je bivša gotičarka pa vi vidite.