Gothic osobe

Ово је сељана од државе,овде се још на панкере гледа као да су марсовци,а панк изваљен пре 50 година. Нека свако фура свој фазон. Ако ми клинац сутра буде у том фазону,шта му могу.

Tinejdžeri pokušavaju da se pronađu u nečemu, da vide gde pripadaju u ovom svetu. Ako im mi branimo, preusmeravamo jer nama to tako odgovara, oni neće imati svoje ja, svoj karakter, svoje vrednosti. Moj otac je prvi koji kritikuje gotičare, pankere, ma generalno svi koji odstupaju od proseka. Srećom, nisam usvojio takav način razmišljanja.

@Grindelwald sto mi se smejes...? uradila bih dnk analizu da je/ge nisu mozda zamenili u porodilistu :mrgreen:
Ne smejanje u pogrdnom smislu, nego je smešno što si stavila ovaj smajli što vitla oklagijom. A i to što se slažem sa tobom.
i sve slicno...sta ja znam sta je aktuelno...te pevaljke i dopicnjaci i tako to...
Da moja ćerka sluša Karleušu, blokirao bih kako god znam svaki pristup toj muzici. z:mrgreen:

Da moja ćerka sluša Karleušu
Hmmm... dobar naslov za novu temu!

Kako god, dopada mi se jer većina ljudi koje osećam kao bliske-tvrde da je sve ok dok ne pređe u ekstrem.
Potpisujem svesrdno i drago mi je da nas ima... ;)
Da sam nekad ocu pomenula martinke koje su mi često padale na pamet, ''crk'o'' bi mi od smeha... lajk: ''Ok-svidelo ti se da drug ili drugarica to nose, ali na tebi bi bile k'o na piletu C-se. ''

toliko nema veze ko sta slusa i oblaci se u tom periodu...
gledam klinku moje drugarice...ta sa baby pink faze i lutkica presla prvo na skroz crnu, pa sa baleta na fudbal...pa sa ne znam ni ja cega...sada hoce karate...
imala sam i ja razne faze...sem tim narodnjaka ili kako se vec zovu...sve moguce...i ispala sam normalna :mrgreen:

Back