Goth kultura 2

vecina gothova slusa metal, niko nije spomenuo gotiku kao umetnost i to, nego ove shabane sto se oblace u crno i tako to

Ne chitash dobro. Gothiku sam i te kako spomenula kao umetnost. A gothik jeste i umetnost oblachenja- sve zavisi od toga ko kakvu poruku zeli da poshalje svetu- bash zato shto gothik nije samo obuci se u crno i reci "ja sam goth". Gothichari se ne oblache samo u crno- otkud vam ta ideja?

Ancika svaka chast za temu..Ne chudi me da mnogi nisu chuli za gothic,malo njih zna shta ta rech uopshte znachi,a da ne prichamo o tome shta misle o ljudim koji vole gothic muziku,oblachenje,shminkanje itd.
Volim gothic muziku,izmedju ostalog,volim umetnichku goth fotografiju i uopshte gothic style.

Tachno je da se gothichari ne oblache samo u crno...
Tu je najcheshce u pitanju lichni izbor,svako gradi neki svoj poseban stil,i to ume da izgleda veoma lepo.
Nazalost,postoje prevelike predrasude kad su u pitanju metalci,rockeri,gothichari...

Bila sam na srpskom goth forumu i nije mi bash neshto..ali dobro,lepo je da i takav forum postoji :)

Jbt,kakvi smo mi ljudi,osuđujemo jedni druge a da ne znamo ništa o tome čemu sudimo?!Vi koji niste čuli za goth kulturu,muziku,umetnost ili šta god,imate google pa se malo raspitajte..pa onda dođite na ovu temu da komentarišete..Nisam goth ali podržavam u potpunosti svaki vid ‚‚pronalaženja sebe‚‚ i imam prijatelje koji su u određenom životnom periodu bili darkeri,punkeri,goth...

Back