emilijabb
Aktivan član
- Poruka
- 1.619
meni se taj fazon ne svidja....nekako mi izgladaju ko da se loze na gospodara prstenova i sl. ali u principu nemam nista protiv njih, boze moj ima svako svoj ukus![]()
pa ja se lozim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni se taj fazon ne svidja....nekako mi izgladaju ko da se loze na gospodara prstenova i sl. ali u principu nemam nista protiv njih, boze moj ima svako svoj ukus![]()
ahahahaha evo čitam prvu stranicu i smejem se hahaha
pa niko nikad nije čuo za gotik??? hahahahha
jbt neznam tačno šta je to..kao neko doba umetnosti il nešto tako kultura..bem li ga... ali znam za gothic fazon oni darkeri metalci, ona najgora bagra satanističkatreba ih popaliti da se lakše diše
Niste chuli za goth!? Ili za gothic!? Morali ste da chujete bar za period gothike u istoriji. A goth (ili, jkako ga drugi nazivaju, gothic) je neshto shto se pojavilo krajem dvadesetog veka. Nije valjda da niste chuli za gothic muziku!?
Koliko ljudi ovde se*e, a nema pojma o chemu govori. Dacman, go get a life, i prestani da kenjash ovde. "Bagra satanistichka"? Pa ti si stvarno sluchaj za prouchavanje. Islandjanin, ne lupaj. Ako tjemo tako, onda filmovi nisu dobri, igre nisu dobre, sve zbog nasilja, forumi nisu dobri, jer asocijalizuju ljude, knjige nisu dobre, hrana nije dobra, jer shteti srcu, alkohol nije dobar, jer shteti jetri, itd. Tako da, molim te, prestani. Ako je osoba psihichka labilna, nju na ubistva mozhe da pokrene i film, i igra, i ako ga neko vredja, a normalnim osobama, muzika je samo muzika.
Мени је довољно да видим твој аватар па да знам колико сам у праву! И наравно да насилни филмови нису добри, наравно да алкохол није добар, ништа није добро ако се практикује/конзумира прекомерно, али бити свесно (мада је већина потпуно несвесна) у нечему што у најмању руку има "призвук" сатанистичког (а има га итекако, само што затуцани клинци који не знају ништа него само да пију и повраћају) је потпуно ненормално. Е сад, ко то зна, а ипак жели да буде у свему томе, њему "свака част", на крају крајева то је његова одлука, па ће и последице бити "његове"!
ahahahaha evo čitam prvu stranicu i smejem se hahaha
pa niko nikad nije čuo za gotik??? hahahahha
jbt neznam tačno šta je to..kao neko doba umetnosti il nešto tako kultura..bem li ga... ali znam za gothic fazon oni darkeri metalci, ona najgora bagra satanističkatreba ih popaliti da se lakše diše
???
Khm... bagra satanistichka... Mnogo predrasuda... Gothic je neshto sasvim drugo, puno osecanja i,donekle, sasvim prirodno.
A shta time hotjesh da kazhesh, da je metal bezosetjajan i samim tim satanistichki?
.Jedva cekam da kupim to...Ja ga trazim ovamo, na bugarskom. Koliko koshta to shto si videla?