Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.694
Da li više torbaju ovi što gledaju serije i pričaju na sva usta o tome ili ovi što ne gledaju pa onako nadmeno, puni sebe, busaju se u grudi i viču " JA NE GLEDAM SERIJE"?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne zna se ko se više torba?ako uzmemo mene i badriju kao primer, šta ti misliš ko se više torba?
pa ko se više torba čoveče, pričaj izgibosmo?Gori su ovi što ne gledaju seriju, i misle da su posebni zbog toga. To je ono kad normie misli da nije normie.
Od njih su jedino gori oni koji gledaju seriju samo zato što je popularna a ne zato što im se sviđa.
pa ko se više torba čoveče, pričaj izgibosmo?
Kako će da torba od tolikog samopromovisanja sebe dostojevskog onaj koji viče - ja ne gledam serije, komercijala komercijala - a ovamo brat **** sestru u GOT-u i time ostvaruju njegov san iz djetinjstvaDa li više torbaju ovi što gledaju serije i pričaju na sva usta o tome ili ovi što ne gledaju pa onako nadmeno, puni sebe, busaju se u grudi i viču " JA NE GLEDAM SERIJE"?
pa stvarno, ja ne znam šta lupa zoki, ja od gota samo imam želju da imam zmaja i da mogu da zapalim svakog ko me nervira..E, baš tje me GoT da inspiriše na torbanje....pre neko laxativno dejstvo i sfe
ako uzmemo mene i badriju kao primer, šta ti misliš ko se više torba?
ali zamisli taj osećaj da možeš da zapališ svakog ko te nervira.. pa to je bre bolje i od sexa..
ali zamisli taj osećaj da možeš da zapališ svakog ko te nervira.. pa to je bre bolje i od sexa..
ako uzmemo mene i badriju kao primer, šta ti misliš ko se više torba?
Šta je ovo, zašto sam ja ovde uzet kao primer?ne zna se ko se više torba?)))))))))) a ko torba više, verovatno badrika
![]()
ma propala mi bezveze 2 dana zbog serije, bolje da sam se torbala, al gotovo sad..Ako su price merilo... Ti
Mada serija vec ima 2 teme na Televiziji i Film pdf- ovima.
Poslednja sezona je jako zbrzana, bolje da su razvukli na 20 epizoda.
A i one 2 bitke su im najblaze receni cudno osmisljene.
ali nemam zmaja, zmaj je ključan u celoj priči, neću valjda upaljačem da palim ljude pobogu..Možeš ti Heki da pališ sve dok te ne uhvate.
Ako si dobra u skrivanju to ti je ko zna koliko zagarantovanih piromanskih orgazama.
Realno vredi.
zbog zato što si reko da ne gledaš seriju..Šta je ovo, zašto sam ja ovde uzet kao primer?![]()