gosti i dupli nalozi

:shock: šta šta se dešava?
Pa ništa.
Samo što će do kraja ispasti da je baš super super super imati po nekoliko nickova, pa tako i manipulisati drugim ljudima,sprdati se s njima i sl. ...a inače...sve je OK...

gigule:
:shock: šta šta se dešava?
Pa ništa.
Samo što će do kraja ispasti da je baš super super super imati po nekoliko nickova, pa tako i manipulisati drugim ljudima,sprdati se s njima i sl. ...a inače...sve je OK...

Upravo to i rade...
Neki ljudi promene nick i sa njim promene i ponasanje, u skladu s nickom :?, Usput, osecaju se superiorno u odnosu na one jadnike koji se to nisu 'dosetili' pre njih.
Ne gigule, nemoj im zameriti, oni tako lece neke svoje frustracije, i mozda je bolje da se istresu na forumu, zasticeni iza par nickova, nego da to rade na poslu ili u svojoj porodici.
I da... he he he... nekada i pricaju sami sa sobom, uuuuuuuuu kako je tesko kada nema nikog da ih podrzi pa moraju sami sebe, svi ti superiorci... a tako usamljeni.

Dlakava_Strvina:
gigule:
bundeva:
i po 3 nika :shock: ...a meni nisu dali da budem administrator bozo ni 24 sata :evil:

piši projekat,možda ti sada daju...

Šta ti imaš protiv Bože?
Božo uživa VELIKI UGLED što se mom profilu jasno vidi
:wink:

Eto sta je liberalna demokraticnost foruma... Da sam ja neka vlast, za ovaj vizuelno&verbalni delikt i tesku uvredu lika i dela bih te, ne banovao, nego banovao i ogradio sa tri reda kordona :) Pa posle neka neko kaze da na forumu nemas slobodu govora :)

Uzgred, ko je Boza? Admin ili mod?

Back