Gospodo radikali, da li ste znali...

Није црко Вучић. Него је доказано да сте ноторни лажови. А богдановић је комуњара антисрпска, па није ни чудновато да ти је драг. Мора да си много суза пролио кад је ђаво дошао по своје:).

A š'o baš uvek i na svakom mestu ovo boldirano ?:?

vučić je izgubio od bogdanovića.
poražen je.
ponižen.
luzer.
rikn'o.
krepao....
kapiraš?:-D
ni za kim nisam niti ću liti suze(od političara), ali naravno, poteći će neka suza radosnica kad grobar izduva po četvrti put, priznajem:-D

Al' si se ti "dečko" ( kako reče tvoja partijska koleginica), uspalio...polakHo...nije to dobro za čuku...misssim, preveliko uzbuđenje...8-):lol:

Opa.....filatelista na delu...pa š'o ne kažeš da si ti brate Srbine iz izbeglištva...:lol::lol::lol:

p.s. kako se živi, aaa? Oli svoja kuća ili centar...

tebi je, očigledno, ovaj forum vrhunac zabave u životu, vidim da si se baš napal'la8-)
a misliš i da si duhovita, pa se smeješ sama sebi8-)nemam baš ni jedan razlog da tebi objašnjavam ko sam i odakle, ali kad već insinuiraš svi moji, pa i ja, su iz srbije unazad bar 200 godina, koliko znam.

jadna je ta tvoja duhovitost oko izbeglica i očigledno nezadovoljstvo životom za koje kriviš te nesrećne ljude.srbe.

tebi je, očigledno, ovaj forum vrhunac zabave u životu, vidim da si se baš napal'la8-)
a misliš i da si duhovita, pa se smeješ sama sebi8-)nemam baš ni jedan razlog da tebi objašnjavam ko sam i odakle, ali kad već insinuiraš svi moji, pa i ja, su iz srbije unazad bar 200 godina, koliko znam.

jadna je ta tvoja duhovitost oko izbeglica i očigledno nezadovoljstvo životom za koje kriviš te nesrećne ljude.srbe.

U pravu si...nemaš potrebe meni ništa da objašnjavaš...sećam se Subotice i...nije mi bilo zanimljivo dalje da pratim tvoje postove.:|

Što se tiče mog "jadnog života" i mojih "hormona" ...šta da kažem...pokušaću da te prijavim zbog ovako vulgarnog zadiranja u moj privatni život i vređanje a ostalo zavisi...pa videćemo.

ovim prekidam svaku komunikaciju sa tobom i svim tvojim klonovima.

I moje viđenje izbeglica i izbeglištva je moje pravo da iznesem svoje mišljenje, sa kojim ako ti nije po volji, možeš da se ne slažeš a bez vređanja neargumentovanih.

Da li ja imam muža ili dečka ili pak ne...ne vidim zašto bi se ti i ostali nik-ovi toliko potresali zbog toga...ili vidim...jeftin pokušaj da se neko diskredituje a bez osnova...i bez imalo kulture u komunikaciji.

U pravu si...nemaš potrebe meni ništa da objašnjavaš...sećam se Subotice i...nije mi bilo zanimljivo dalje da pratim tvoje postove.:|

Što se tiče mog "jadnog života" i mojih "hormona" ...šta da kažem...pokušaću da te prijavim zbog ovako vulgarnog zadiranja u moj privatni život i vređanje a ostalo zavisi...pa videćemo.

ovim prekidam svaku komunikaciju sa tobom i svim tvojim klonovima.

I moje viđenje izbeglica i izbeglištva je moje pravo da iznesem svoje mišljenje, sa kojim ako ti nije po volji, možeš da se ne slažeš a bez vređanja neargumentovanih.

Da li ja imam muža ili dečka ili pak ne...ne vidim zašto bi se ti i ostali nik-ovi toliko potresali zbog toga...ili vidim...jeftin pokušaj da se neko diskredituje a bez osnova...i bez imalo kulture u komunikaciji.

ne izvrći.
nisam rekao da ti je jedan ćivot, već da je jadno ono što si napisala.
dalje, insinuirala si da volim muskarce, te sam ti, u najmanju ruku, istom merom odgovorio.
dalje, nemam više nickova već samo ovaj.
dalje, vozi.....

ne izvrći.
nisam rekao da ti je jedan ćivot, već da je jadno ono što si napisala.
dalje, insinuirala si da volim muskarce, te sam ti, u najmanju ruku, istom merom odgovorio.
dalje, nemam više nickova već samo ovaj.
dalje, vozi.....

Nemam ja šta da izvrćem ili ne kada se jasno vidi šta si i gde napisao. O tvojim seksualnim sklonostima ne da ja nisam pisala, nego nemam pojma o čemu se radi...ja svakako ne raspirujem jeftinu propagandu i iživljavanje nad nečijim slabostima kao što si ti ...filatelista...i ko već, pokušao prostačkim insinuacijama da ja ovde dolazim da "tražim" neštpo...nekoga.

Uostalom, kako ste bliski moderaciji?...ili khm...neka izlistaju moje pp i ako se i na jednoj pojavi moje " muvanje" sa bilo kim sa foruma...dajem dozvolu da se isto obznani javno...toliko od mene u obraćanju tebi i sličnima.

Jadan vam je pokušaj presvlačenja kada se prepoznate iz taka...ili niko više neće da komunicira sa vama, pa ste prinuđeni da to radite sami sa sobom.

Да, да , да......... Ево ја сам тај...... А ти пиши и даље, па успут и поднеси кривичну пријаву против мене, јер сам страни плаћеник и радим против државе и уставног поретка ове земље.....:shock::shock::shock:

Mozda nisi ti, ali taj za koga ces glasati sigurno jeste. :roll:

znaci ovo je jos jedna laz iz tabora demokrata predvodjene ustasama sa B82 . Sta drugo ocekivati od te stoke izdajnicke.
Je li? Hajde da vidimo vest s prošlih predsedničkih izbora, znači iz 2004.:

''Ranije je objavljeno da je i kandidat radikala Tomislav Nikolić, kome se takođe daju velike šanse na pobedu, angažovao uglednu američku agenciju Baruburi, Grifit i Rožers za izbornu kampanju. Koliko je poznato, radikali nisu demantovali ovu vest objavljenu prvo u jednom uglednom nedeljniku,''

Ceo tekst imate ovde.

Znači, ovo uopšte nije prvi put. Sem toga, obostrani demanti je sasvim razumljiv. Naime, Amerikanci će za pare reći sve što zamisliš, a Tomi sad baš nije zgodno...bar da se provalilo posle izbora, onda ne bi ni demantovali.

Back