Gospodine predsedniče, pomozite mi da zaustavim ovo LUDILO!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па никоме није пријатно кад му милиони људи буље у женин полни орган. Реално, човек је доста глуп.

А што би га био блам због гледања у полни орган. Ваљда је логичније да му буде криво јер га је лагала. Нпр. да се то мени десило, мене би болела лаж а не онај технички део везан за јебаччину.

А што би га био блам због гледања у полни орган. Ваљда је логичније да му буде криво јер га је лагала. Нпр. да се то мени десило, мене би болела лаж а не онај технички део везан за јебаччину.

Криво му је јер се сазнало. Он има родитеље који живе на селу, из куће не излазе.

Криво му је јер се сазнало. Он има родитеље који живе на селу, из куће не излазе.

Pa cek usao je u brak sa zenom koja se ****** sa telohraniteljem ili bese vozacem dok je bila u braku sa Karicem. Sta je ocekivao, vernu, nevinu zenu.
Jel tebe zao roditelja ili njega, nije mi jasno?

Pa ona stvar uvek pravi skandale :D

Šta je Seve tek radila :D

ахах да, те рватице дошле у Србију да лове мужове, изгледа их протерали из рватске ил шта већ...

иначе и карлеуша је рватица, њени су са неког острва из далмације дошли у Србију...

Xaxaxaxa Fijat 500 :D

Video je ja bez plastike. Meni je tada bila lepša nego sa plastikom :)

Jbg ukusi se razlikuju. Ona nema ni trunke sarma u sebi, a to je, barem po mom misljenju najvaznija stvar koju devojka mora da ima, tj najvaznija stvar, a ne izgled, sise, dupe vec sarm.
Kada se nasmeje nemam pojma dal gledam Film It ili prozivljavam najgoru nocnu moru.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back