gost 151384
Elita
- Poruka
- 22.756
Vi ste bre neke mnogo realne zene...
![]()
Osim ove safire (za koju odavno znam da je pelcovana nekom dozom romantike na rodjenju kao ja) niko ziv se ne lozi na imaginarnog Darsija.
ja se lozim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vi ste bre neke mnogo realne zene...
![]()
Osim ove safire (za koju odavno znam da je pelcovana nekom dozom romantike na rodjenju kao ja) niko ziv se ne lozi na imaginarnog Darsija.
pa mirka i ti,ne znam koja je prva a koja druga![]()
...a mozda i jeste super dasa ali su nam sanse da ga se docepamo nikakve...skroz ste me zbunili... nisam citala knjigu ni gledala film a vi ste konfuzni![]()
Дарси је самосвестан.
Дарси је сигуран у себе.
Дарси зна шта хоће!
И наравно, хоће само мене!Дарси не прича превише и са мало речи каже све.
Дарси је храбар.
pa mirka i ti,ne znam koja je prva a koja druga![]()
...i naravno da sam romanticna, gledala sam titanik 10X i svakiX plakala kad je ona scena u kojoj mu ona pusti ruku i on potone![]()
Moj ORIGINAL je bio baš takav...nisam mogla s njim, a moram bez njega...Dakle prica o Darsiju, neponovljivoj pravoj ljubavi...ono samo jednom se ljubi sve je ostalo varka.....po mom licnom iskustvu je jedna grozna velika smrc istina....postoji samo jedan original..ostali su ili dobre ili lose reprodukcije.....e sad ko je imao srecu u zivotu bio je sa dobrom reprodukcijom...iste boje nijanse isto dobro ulje i platno...al opet nesto fali....dakle nije original...sa originalom..nista ne fali.,...covek je ceo...ceeeeeeeeeeeeeeooooooooo....taj osecaj CEO je nesto sto se ne moze doziveti 100 puta...i volela bih da nisam u pravu....ili sam samo nesto grozno romanticna![]()
...
Da li ste imali priliku da budete sa tako nekim Darsijem.....koga prvo niste podnosile a posle se zaljubile....moja velika ljubav se upravo tako i desila...prvo me je uzasno nervirao...a posle
ili sam samo romanticna sad posle filma...sta god....mastate li o nekom Darsiju....imate li sta reci na ovu temu?![]()
E danas sam po stoti jubilarni put gledala film Gordost i predrasude...koliko sam knjigu puta procitala vise ni sama ne znam
...neka romanticna dusica u meni to voli
Kad se pojavi Darsi obuzme me taj divni romanticni trenutak svih mojih ljubavi...preplavi me taj divni nezni osecaj...ukradenih pogleda drzanja za ruku, pitanja da li me voli....
...........vratim se daleko u mladost....i nekad pozelim da to tretpanje i tremu u stomaku ponovo osetim...ali jos nisu smislili tu vremensku masinu da mogu da se vratim nekoliko decenija unazad i to ponovo osetim....ne...ne msilim da s eljudi ne mogu zaljubiti i sad....vec nista ne moze da zameni to prvo drhtanje srca kad imas 15 16 godina...
Da li ste imali priliku da budete sa tako nekim Darsijem.....koga prvo niste podnosile a posle se zaljubile....moja velika ljubav se upravo tako i desila...prvo me je uzasno nervirao...a posle
ili sam samo romanticna sad posle filma...sta god....mastate li o nekom Darsiju....imate li sta reci na ovu temu?![]()