Gospodin Darsi

...a mozda i jeste super dasa ali su nam sanse da ga se docepamo nikakve...skroz ste me zbunili... nisam citala knjigu ni gledala film a vi ste konfuzni :confused:

kako to bre mislis mi smo konfuzni?
bas nismo....samo malo romanticarimo....i vabimo Darsija na sargarepu :)
ps
i kako bre mislis da su sanse da ga se docepamo minimalne
pa mi smo bre 4umasice :)..ima da ga se docepamo...samo tako :)

...ja bih volela da ga se docepam ako je kao onaj sto ga je sofi opisala:heart:

Дарси је самосвестан.
Дарси је сигуран у себе.
Дарси зна шта хоће!
И наравно, хоће само мене! :pДарси не прича превише и са мало речи каже све.
Дарси је храбар.

:rtfm:

Poslednja izmena:
...ne znam je li vec dugo nemam smisla za romantiku...ili ga nikad nisam ni imala? :think:
Ili imam neki uvrnut smisao...
Volim filmove sa tuznim i/ili neocekivanim krajem...obavezno sama da gledam i da cendram do besvijesti...npr. 2 vodeca su "Devdas" i "Sto je muskarac bez brkova"...
Sa drugima sam gledala najvise komedije...
...raspilave me sitnice, u pravi cas...
...a gdin Darsi, dok je na distanci je pozeljan i neodoljiv...i sve naj...i doziran na grame...a stalno prisutan postaje obican...zato je to mahom onaj neuhvatljivi...i neka ga tako...taman...

Dakle prica o Darsiju, neponovljivoj pravoj ljubavi...ono samo jednom se ljubi sve je ostalo varka.....po mom licnom iskustvu je jedna grozna velika smrc istina....postoji samo jedan original..ostali su ili dobre ili lose reprodukcije.....e sad ko je imao srecu u zivotu bio je sa dobrom reprodukcijom...iste boje nijanse isto dobro ulje i platno...al opet nesto fali....dakle nije original...sa originalom..nista ne fali.,...covek je ceo...ceeeeeeeeeeeeeeooooooooo....taj osecaj CEO je nesto sto se ne moze doziveti 100 puta...i volela bih da nisam u pravu....ili sam samo nesto grozno romanticna :)
Moj ORIGINAL je bio baš takav...nisam mogla s njim, a moram bez njega...:aha:
Ali uspomene nikad ne blede.:mrgreen:

...
Da li ste imali priliku da budete sa tako nekim Darsijem.....koga prvo niste podnosile a posle se zaljubile....moja velika ljubav se upravo tako i desila...prvo me je uzasno nervirao...a posle :heart::heart::heart::heart:
ili sam samo romanticna sad posle filma...sta god....mastate li o nekom Darsiju....imate li sta reci na ovu temu?:D

Ja se u toj knjizi identifikujem sa Darsijem, a ne sa Elizabet : )

A sad ozbiljno: ne verujem u jednu jedinu ljubav. Možda bi tako nešto i postojalo da se ljudi ne menjaju, a pošto se menjaju - svaki put se zaljubljujemo prvi put.

izgleda da kako je doslo leto roze dominira u glavama forumasica :)
romanticnih trenutaka i dozivljaja bilo je puno, ne mogu da izdvojim neki posebno
s vremena na vreme, pojavi se neki novi darci, da me prodrma iz moje ucmalosti
kako, zasto, ne znam, ali drago mi je sto je tako
to nije slucajno - ali se onda obavezno i mm pretvori ponovo u onog Darcija koji je bio kakvog sam ga upoznala :heart:
romanticna sam i to mnogo, a posto se to i vidi, valjda je to razlog sto me redovno kroz koju godinu strefi po neki neodoljivi Darci

E danas sam po stoti jubilarni put gledala film Gordost i predrasude:D...koliko sam knjigu puta procitala vise ni sama ne znam:heart:...neka romanticna dusica u meni to voli:heart:
Kad se pojavi Darsi obuzme me taj divni romanticni trenutak svih mojih ljubavi...preplavi me taj divni nezni osecaj...ukradenih pogleda drzanja za ruku, pitanja da li me voli....
...........vratim se daleko u mladost....i nekad pozelim da to tretpanje i tremu u stomaku ponovo osetim...ali jos nisu smislili tu vremensku masinu da mogu da se vratim nekoliko decenija unazad i to ponovo osetim....ne...ne msilim da s eljudi ne mogu zaljubiti i sad....vec nista ne moze da zameni to prvo drhtanje srca kad imas 15 16 godina...
Da li ste imali priliku da budete sa tako nekim Darsijem.....koga prvo niste podnosile a posle se zaljubile....moja velika ljubav se upravo tako i desila...prvo me je uzasno nervirao...a posle :heart::heart::heart::heart:
ili sam samo romanticna sad posle filma...sta god....mastate li o nekom Darsiju....imate li sta reci na ovu temu?:D

mm...da, postojao je jedan tako naizgled umisljeni tip sa nekom gospodskom crtom,dubokim toplim pogledom..neverovatno sta je sve u meni strujalo kad se pogledamo..nacin na koji je pokusavao da mi se priblizi je tako by Mr.Darsi..tek sam posle shvatila..kako nam se samo mozak veze u takvim momentima,hehe

Back