Treba pogledat od početka trilogije, prvi dio Prstenova družina 2001, Dvije kule 2002 i Povratak kralja 2003. Sve se nadovezuje jedno na drugo i to je bilo to. Kasnije su sve uprskali sa onim Hobitima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne znam, ja se nisam zanosila tim likovima, a verujem ni većina koja je gledala. Zanimljiva je ideja, priča, karakteri, njihovi odnosi, napetost, ono, zabava i tako to.Iskreno, meni je nekako čudno kad odrasli ljudi gledaju te stvari poput Gospodara prstenova.
Meni te bajke fakat za djecu, pa donekle i tinejdžere, ali sve dalje, iskreno, ne kontam.
Ali, što bi se reklo, o ukusima ne vrijedi.
Isto mi je i sa likovima poput Jokera, modernog Betmena, nekakvog Maloprstića iz pojma nemam
kojeg filma, nekakvog Snejpa itd, a čitala sam negdje da se neki odrasli ljudi baš zanose tim likovima i filmovima.
Нисам наклоњен гледању серија...Prvo ide serija.
Pa Hobit filmovi.
Pa Gospodari prstenova filmovi.
Прво су снимили трилогију Господар прстена... зато што је то био једини начин да могу да привуку довољно публике за трилогију Хобит.Prvo otpala serija, pa hobiti, pa sad čekam da mi neko kaže da
ne gledam ni trilogiju..![]()
Pa titanik i gladijator su smece. A za sjaj i travi sad ti vec kasno da odgledas jer je ono za 13 god. Ali za gospodare treba da izdvojis vrijeme. I za hobit-a.Ja nisam ni to, ni Titanik, ni Gladijator, ni Sjaj u travi-evo me živa i skoro normalna![]()
Filmovi su danas kao serija samo platis kartu za bioskop.Нисам наклоњен гледању серија...
Може да се погледа прво трилогија Хобит па потом трилогија Господар прстена (не постоји множина, изворно је једнина).
I ti bas ovo napisa ozbiljno i iskreno. Pa fantastika je krajnje popularan zanr mwdju starijim ljudimaIskreno, meni je nekako čudno kad odrasli ljudi gledaju te stvari poput Gospodara prstenova.
Meni te bajke fakat za djecu, pa donekle i tinejdžere, ali sve dalje, iskreno, ne kontam.
Ali, što bi se reklo, o ukusima ne vrijedi.
Isto mi je i sa likovima poput Jokera, modernog Betmena, nekakvog Maloprstića iz pojma nemam
kojeg filma, nekakvog Snejpa itd, a čitala sam negdje da se neki odrasli ljudi baš zanose tim likovima i filmovima.
Gospodar prstenova, ne prstena. Kad smo vec kod gramatike.Прво су снимили трилогију Господар прстена... зато што је то био једини начин да могу да привуку довољно публике за трилогију Хобит.
Погледао сам све у биоскопу и није ми сметало прекоредно гледање.
За мене је главни квалитет прича. Графика, сва чуда, караконџуле, магије итд. свакако постоје и урађени су сјајно... али то није суштина Толкиновог дела.
Купио сам три књиге Господара прстена, ко зна када ћу прочитати. И Хобит ћу купити кад тад.
Do kraja prve sezone je zagarantovani smor, uprkos nekim pokušajima da budu zanimljivi. Za posle ne znam.Тако исто сам почео и Пики Блајндерс, погледао прву епизоду, мало ме сморила и нисам наставио. А чуо сам да је само та прва мало смор, а од друге креће права акција. Вероватно је и са Господаром прстенова слична ситуација.
Da, iskreno sam rekla kako lično ja vidim takva ostvarenja, ali sam rekla i da o ukusima ne vrijedi raspravljati.I ti bas ovo napisa ozbiljno i iskreno. Pa fantastika je krajnje popularan zanr mwdju starijim ljudima
Čitaj knjige.Prvo otpala serija, pa hobiti, pa sad čekam da mi neko kaže da
ne gledam ni trilogiju..![]()
Pa ne znam, ja se nisam zanosila tim likovima, a verujem ni većina koja je gledala. Zanimljiva je ideja, priča, karakteri, njihovi odnosi, napetost, ono, zabava i tako to.
Taj Maloprstić nije junak ali je dobar karakterni lik - kulturni psihopata.
Jesi li gledala neku epizodu?
Šesnaesti put se kanim da to pogledam i opet ne znam odakle da krenem.
Šta je ko snimio i kada? Odakle početi sa gledanjem?
Joj, moram li stvarno?Ovo ti je super crtic, pogledaj obavezno:

Ja uvek preporučim da se prvo pročita knjiga pa onda gledaju ekranizacije, all ja sam ionako čudna osoba, knjiški fanatik![]()
Pa fantazija je zanr malo drugaciji od bajkiDa, iskreno sam rekla kako lično ja vidim takva ostvarenja, ali sam rekla i da o ukusima ne vrijedi raspravljati.
Ne sumnjam ja da u tim djelima nema jako ozbiljnih ideja i tema, ali "okruženje" u kojem su prikazane, kao i
protagonisti su bajkoviti. Pa i Andersen i Braća Grim su kroz milion svojih djela prikazivali borbu dobra i zla, imali
pozitivce i negativce, itd itd, ali su ipak ta djela bila bajke.
Dok skupim malo hrabrosti.Super je, neces pozaliti.
![]()
Po redu …Šesnaesti put se kanim da to pogledam i opet ne znam odakle da krenem.
Šta je ko snimio i kada? Odakle početi sa gledanjem?
Naravno da postoje odredjene razlike, ali fantazija i bajke se preklapaju u svojoj upotrebi magije i mita, tako da je to ipak vrlo slično.Pa fantazija je zanr malo drugaciji od bajki
Sto dalje od serijePrvo ide serija.
Pa Hobit filmovi.
Pa Gospodari prstenova filmovi.