- Poruka
- 99.462
Гандалф ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za svaki slučaj
on jeste slucaj...Није то био случај...
Nesto kao kad ruznog zovu Lepi.Za svaki slučaj
Sad si sve tresnuo na sto. Budu malo mistik .Nesto kao kad ruznog zovu Lepi.
Nemam preca posla.Sad si sve tresnuo na sto. Budu malo mistik .
Kao što je Mystic
Само филмове... Серије немају везе са књигомPostoji filmska trilogija ''Gospodari prstenova''.
Postoji i neka serija ''The Lord of the Rings: The Rings of Power''
u osam epizoda.
Šta ide pre, a šta posle?
zaboravila sam "deo"

Ako želiš da gledaš po hronološkom redosledu (moja topla preporuka, jer ćeš tako najbolje razumeti celu priču), a ne po datumu, to bi trebalo da izgleda ovako:
1. The rings of power - serija iz 2022.
2. The Hobbit: An unexpected journey - film iz 2012.
3. The Hobbit: The desolation of Smaug - film iz 2013.
4. The Hobbit: The battle of the five armies - Film iz 2014.
5. The Lord of the rings: The fellowship of the ring - Film iz 2001.
6. The lord of the rings: The two towers - film iz 2002.
7. The lord of the ring: The return of the king - film iz 2003.
Ovo je hronološki, mada nećeš pogrešiti ni ako budeš gledala po datumu objavljivanja. Mada će ti to biti konfuzno. I naravno, pre toga preporučujem knjige.
gledaj samo lotr i to je toOdlično, sad konačno znam kako da vezujem priču, pošto su napravili neviđenu glupost sa time što su izbacili prvo trilogiju, a onda kad su shvatili da se može masno zaraditi i da priča prolazi, nadopunjavali su prethodne delove.
Neko ko tek ulazi u to ne može ni da zna šta prvo gledati, čak ne znam više ni koliko delova ima, do trećeg sam pratio.
minimum 20 godina dok ne naucis napamet,a onda predji na hobitePa to je ista priča i sa Game of Thrones. Gomila serija I filmova se tako radila.Odlično, sad konačno znam kako da vezujem priču, pošto su napravili neviđenu glupost sa time što su izbacili prvo trilogiju, a onda kad su shvatili da se može masno zaraditi i da priča prolazi, nadopunjavali su prethodne delove.
Neko ko tek ulazi u to ne može ni da zna šta prvo gledati, čak ne znam više ni koliko delova ima, do trećeg sam pratio.
Pa to je ista priča i sa Game of Thrones. Gomila serija I filmova se tako radila.
pocela sam da gledam novu seriju i odustalaPa to je ista priča i sa Game of Thrones. Gomila serija I filmova se tako radila.
ne mogu,ne mogu da prevazidju got.pocela sam da gledam novu seriju i odustalane mogu,ne mogu da prevazidju got.
uh gledaj veruj mi,bolesno dobra serija.(mislim na got)To sam odbio da gledam samo zbog tolikog hajpa koji je bio oko toga![]()

uh gledaj veruj mi,bolesno dobra serija.(mislim na got)
ovo drugo ne![]()
gugl kaze 8 sezona i 73 epizode,Koliko epizoda i sezona?
gugl kaze 8 sezona i 73 epizode,
ali svaka je zlata vredna![]()
moze ali ako me unaprede ovde u suprotnom odakle?Šta ako mi se ne svidi? Platiš ručak?![]()
moze ali ako me unaprede ovde u suprotnom odakle?
ako me iskulira ko ce da opere tu sramotuIdi lajkuj mu pet postova zaredom i reci kako je kralj, ne bude li unapređenje, probaj mu neki ulet u DM.