Gospodari prstenova - odakle početi?

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ako želiš da gledaš po hronološkom redosledu (moja topla preporuka, jer ćeš tako najbolje razumeti celu priču), a ne po datumu, to bi trebalo da izgleda ovako:
1. The rings of power - serija iz 2022.
2. The Hobbit: An unexpected journey - film iz 2012.
3. The Hobbit: The desolation of Smaug - film iz 2013.
4. The Hobbit: The battle of the five armies - Film iz 2014.
5. The Lord of the rings: The fellowship of the ring - Film iz 2001.
6. The lord of the rings: The two towers - film iz 2002.
7. The lord of the ring: The return of the king - film iz 2003.

Ovo je hronološki, mada nećeš pogrešiti ni ako budeš gledala po datumu objavljivanja. Mada će ti to biti konfuzno. I naravno, pre toga preporučujem knjige.

Odlično, sad konačno znam kako da vezujem priču, pošto su napravili neviđenu glupost sa time što su izbacili prvo trilogiju, a onda kad su shvatili da se može masno zaraditi i da priča prolazi, nadopunjavali su prethodne delove.

Neko ko tek ulazi u to ne može ni da zna šta prvo gledati, čak ne znam više ni koliko delova ima, do trećeg sam pratio.

Odlično, sad konačno znam kako da vezujem priču, pošto su napravili neviđenu glupost sa time što su izbacili prvo trilogiju, a onda kad su shvatili da se može masno zaraditi i da priča prolazi, nadopunjavali su prethodne delove.

Neko ko tek ulazi u to ne može ni da zna šta prvo gledati, čak ne znam više ni koliko delova ima, do trećeg sam pratio.
gledaj samo lotr i to je to :mrgreen: minimum 20 godina dok ne naucis napamet,a onda predji na hobite
❤️

Pa to je ista priča i sa Game of Thrones. Gomila serija I filmova se tako radila.

Back