Gornji Milanovac

• Začetnik teme Začetnik teme nomad
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
vidis ti to covece stvarno nigde nikog mesecima.....:think:
vise puta provirimo mi koji nismo iz Milanovca....
evo ja cu da dodam da sam u avgustu, samo onako nesto protrcala kroz Milanovac na brzinu...ali sam bila na rucku u jednom seocetu van grada..........na vrh mi jezika ne mogu da se setim...priroda je bila fina a i kajmak isto tako....:bye:

evo ja cu da dodam da sam u avgustu, samo onako nesto protrcala kroz Milanovac na brzinu...ali sam bila na rucku u jednom seocetu van grada..........na vrh mi jezika ne mogu da se setim...priroda je bila fina a i kajmak isto tako....:bye:

Vidim niko se ne javlja iz Milanovca mesecima.U ovom mesecu bio sam u Milanovcu kod rodbine u gostima.Niko nema objasnjenje zasto ih nema na forumu.

pmbgd@

:hahaha::hahaha:a ti ih bas pitao sto se niko ne javlja ovde na forum.....:rotf::rotf:

Nije samo da se na forumu ne javljaju samo iz Gornjeg Milanovca nego me brine sto se isto i moji Cacani ne javljaju.U iducem mesecu imam neko druzenje u Cacku u hotelu Babic.Tada uz neki domaci sok /nepijem globalisticka pica tipa Coca Cola/moram da ih iskritikujem zasto ih nema na forumu.

Meni se place kad vidim u sta se ovaj grad pretvara... Ruse i ono malo zgrada sto postoji... Bioskopa mi je najvise zao, otkad sebe ta zgrada postoji i sad je nema kao da nikad nije ni postojala... Zalosno... A stare zgrade prestavljaju spomenike istorije svakog grada, mi svoju istoriju menjamo za mutnu buducnost... Ovaj grad i nema buducnost. Ma kakav bio ja ga volim, to je cinjenica, ali realno stanje stvari je, da ko god zavrsi fakultet u drugom gradu, u drugom gradu ce pre i posao da nadje i tamo ce ostati... Iz GM-a odlazi omladina, a ostaju starci... To za narkomane - u kom ih gradu nema, aj mi recte?! Btw, jedna od stvari koje bi trebalo svako da zna o ovom gradu, to je da je to jedan rock grad... Jeste- postoji ona rupa Stage i Pivnica itd, ali svratite u Ruzu, Modesti, Afriku, Kafance, Pod Tremom, Vertigo... Posebno pohvaljujem Modesti, ljudi se trude, organizuju se svirke sada svakog petka... Treba to videti i cuti, samo nekad imam utisak da su ljudi ovde previse lenji. Svi kukaju kako se nikad nista u ovom gradu ne desava, a pola njih se i ne trudi nesto da vidi - i kad ima. To za rock ne mislim samo na lokale... Jednostavno, bar sto se tice ne-grand muzike (kako glup izraz, ali grand je postao sinonim za nekvalitetnu, da ne kazem obicno-djubre-muziku), ona opstaje i dalje, ''koprca se'', bar u ovom gradu. Za park ste u pravu, to je uvek bila dusa grada. Nekima je to jedino i ostalo s obzirom da su onu Botaniku unistili... Za to mislim na gimnazijalce prvenstveno... I tako... Dosta je, mozda cak i previse, bilo od mene... :)

E i meni zao bioskopa. Vrzinar kupio zemljiste, pravi se zgrada. Ako zelis da ostanes u milanu onda ne mozes da ocqjes da ces napredovati, dobiti lep posao, ziveti dugo i srecno. Privreda stala. Prava varosica. Ako vam se svidja kich i srpski mentalitet (turbo folk kultura) obavezno posetite Stejdz. Ostalo je par tikvi i u tom plasteniku! Rade cele nedelje dok ne propisaju krv da bi popili Hajniken iliti tamo neki sta-ja-znam-cyber koktel. Mafija i vesele '90 u Monzi(ex Calypso,ex Flamingo)! Rock grad!? Pa koleginice nije da se bas ne slazem sa tobom ali ima tu neutralnih ljudi koje ne interesuje ni jedno ni drugo ali su vise za ono drugo nego za ono sto VREDI! \m/ Ipak imamo Bjesove jednom godisnje imamo od prosle godine i PUNK fest, imamo modesti sa petkom uvece... itd. U principu ima svega ali PARA NEMA! Posteno, naci posao u Gm je kao da pokusavate da od BABE napravite devojku! Toliko da mladi dobiju sansu da zarade u ovom gradu!
Uf al sam usarao post! :)

Pozdrav svim vernim ljubiteljima fudbala iz Gornjeg Milanovca i okoline!!!
Bavim se skupljanjem starih fudbalskih ulaznica. Na prvom mestu mi je bitna C.ZVezda i od nje skupljam ulaznice iz svih mogucih takmicenja - prvenstvo,domaci kup, medjunarodna takmicenja, prijateljske utakmice. Pored C.zvezde, zanimljiva mi je reprezetnacija Srbije (tj. Jugoslavije) kao i utakmice ostalih srpskih klubova (Partizan,Vojvodina,OFK Beograd,Sevojno,Napredak,RAdnicki Nis,Obilic,Zeleznik) koji su igrali u evropskim takmicenjima.
Da li neko moze da mi pomogne u pronalazenju tih starih ulaznica koje ljudi cesto bacaju.
Ukoliko bilo ko ima nesto slicno ili neku zanimljivu informaciju neka me pozove na 063/68 39 39 ili mi se obrati putem mejla markovaleron@yahoo.com
Pozdrav za sve ljubitelje fudbala

Da nisi bila u "Takovskom Vrtu" mozda "Zdrabanska Noc" :)

Meni se place kad vidim u sta se ovaj grad pretvara... Ruse i ono malo zgrada sto postoji... Bioskopa mi je najvise zao, otkad sebe ta zgrada postoji i sad je nema kao da nikad nije ni postojala... Zalosno... A stare zgrade prestavljaju spomenike istorije svakog grada, mi svoju istoriju menjamo za mutnu buducnost... Ovaj grad i nema buducnost. Ma kakav bio ja ga volim, to je cinjenica, ali realno stanje stvari je, da ko god zavrsi fakultet u drugom gradu, u drugom gradu ce pre i posao da nadje i tamo ce ostati... Iz GM-a odlazi omladina, a ostaju starci... To za narkomane - u kom ih gradu nema, aj mi recte?! Btw, jedna od stvari koje bi trebalo svako da zna o ovom gradu, to je da je to jedan rock grad... Jeste- postoji ona rupa Stage i Pivnica itd, ali svratite u Ruzu, Modesti, Afriku, Kafance, Pod Tremom, Vertigo... Posebno pohvaljujem Modesti, ljudi se trude, organizuju se svirke sada svakog petka... Treba to videti i cuti, samo nekad imam utisak da su ljudi ovde previse lenji. Svi kukaju kako se nikad nista u ovom gradu ne desava, a pola njih se i ne trudi nesto da vidi - i kad ima. To za rock ne mislim samo na lokale... Jednostavno, bar sto se tice ne-grand muzike (kako glup izraz, ali grand je postao sinonim za nekvalitetnu, da ne kazem obicno-djubre-muziku), ona opstaje i dalje, ''koprca se'', bar u ovom gradu. Za park ste u pravu, to je uvek bila dusa grada. Nekima je to jedino i ostalo s obzirom da su onu Botaniku unistili... Za to mislim na gimnazijalce prvenstveno... I tako... Dosta je, mozda cak i previse, bilo od mene... :)

Aaam,kol'ko vidim oni grade nove zgrade. U par proslih godina "niklo" ih 5-6 a jos jedna je u izgradnji :D
Bioskop je opet otvoren :P
Pa gde ce da zavrsi faks nego u drugom gradu? Nema ga u GM :D
Nije rok grad nego mountain grad xD
Ginazija najnovija renovacija :) Skola 21. veka.

Inace,ja sam pokusavao da sprovedem preimenovanje gradskog parka u "Novak Djokovic" :) Mislim da je extra ideja,zasluzio je i treba da vidi da ga volimo!

Aaam,kol'ko vidim oni grade nove zgrade. U par proslih godina "niklo" ih 5-6 a jos jedna je u izgradnji :D
Bioskop je opet otvoren :P
Pa gde ce da zavrsi faks nego u drugom gradu? Nema ga u GM :D
Nije rok grad nego mountain grad xD
Ginazija najnovija renovacija :) Skola 21. veka.

Inace,ja sam pokusavao da sprovedem preimenovanje gradskog parka u "Novak Djokovic" :) Mislim da je extra ideja,zasluzio je i treba da vidi da ga volimo!

:rotf::rotf::rotf::rotf:

Zdravo svima!

Nisam sve pročitala ovaj forum, nemam vremena pa zato preskačem i budem kratka.

Planiram da obiđem relaciju putovanja od Velikog Gradišta do Kladova, i odatle za Negotin pa do Zaječara, kakvi su putevi, kakve su turističke ponude ili Veliko Gradište do Gornjeg Milanovca, zanima me gde se tačno nalazi Lepenski vir, može li se kolima do tog muzeja, kakvi su putevi i šta ima još da se vidi? Ajde da vas čujem koji su vam predlozi i ideje? :bye:

Zdravo svima!

Nisam sve pročitala ovaj forum, nemam vremena pa zato preskačem i budem kratka.

Planiram da obiđem relaciju putovanja od Velikog Gradišta do Kladova, i odatle za Negotin pa do Zaječara, kakvi su putevi, kakve su turističke ponude ili Veliko Gradište do Gornjeg Milanovca, zanima me gde se tačno nalazi Lepenski vir, može li se kolima do tog muzeja, kakvi su putevi i šta ima još da se vidi? Ajde da vas čujem koji su vam predlozi i ideje? :bye:

Prelog: Google maps
Ideja: Idi na more :D

Back