Meni se place kad vidim u sta se ovaj grad pretvara... Ruse i ono malo zgrada sto postoji... Bioskopa mi je najvise zao, otkad sebe ta zgrada postoji i sad je nema kao da nikad nije ni postojala... Zalosno... A stare zgrade prestavljaju spomenike istorije svakog grada, mi svoju istoriju menjamo za mutnu buducnost... Ovaj grad i nema buducnost. Ma kakav bio ja ga volim, to je cinjenica, ali realno stanje stvari je, da ko god zavrsi fakultet u drugom gradu, u drugom gradu ce pre i posao da nadje i tamo ce ostati... Iz GM-a odlazi omladina, a ostaju starci... To za narkomane - u kom ih gradu nema, aj mi recte?! Btw, jedna od stvari koje bi trebalo svako da zna o ovom gradu, to je da je to jedan rock grad... Jeste- postoji ona rupa Stage i Pivnica itd, ali svratite u Ruzu, Modesti, Afriku, Kafance, Pod Tremom, Vertigo... Posebno pohvaljujem Modesti, ljudi se trude, organizuju se svirke sada svakog petka... Treba to videti i cuti, samo nekad imam utisak da su ljudi ovde previse lenji. Svi kukaju kako se nikad nista u ovom gradu ne desava, a pola njih se i ne trudi nesto da vidi - i kad ima. To za rock ne mislim samo na lokale... Jednostavno, bar sto se tice ne-grand muzike (kako glup izraz, ali grand je postao sinonim za nekvalitetnu, da ne kazem obicno-djubre-muziku), ona opstaje i dalje, ''koprca se'', bar u ovom gradu. Za park ste u pravu, to je uvek bila dusa grada. Nekima je to jedino i ostalo s obzirom da su onu Botaniku unistili... Za to mislim na gimnazijalce prvenstveno... I tako... Dosta je, mozda cak i previse, bilo od mene...