- Poruka
- 764
jeb.ote srbi prvi put ikako vidjeli odraz vatre sa mora, a *** kada nisu nikada to vdijeli. ljeto provede u svojim planinskim jezerima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa šta sada, čestitao sam jednom hrvatskom klubu rođendan. to se zove međuhrvatska solidarnostEvo ga još jedan ujke iz Zagreba koji odjednom navija za Hajduk Split
Ostade Dinamo bez navijača![]()
jeb.ote srbi prvi put ikako vidjeli odraz vatre sa mora, a *** kada nisu nikada to vdijeli. ljeto provede u svojim planinskim jezerima
pa šta sada, čestitao sam jednom hrvatskom klubu rođendan. to se zove međuhrvatska solidarnost
pa jesmo, ali sada kada ste izgubili rat riješeno je to većPa zar niste Srbe optužili za odraz vatre sa mora devedesetih?
pa jesmo, ali sada kada ste izgubili rat riješeno je to već
pa imamo mi rivalstva doma, ali u inozemstvu Hrvat nikada Hrvata ne kleveće, ne trebaš biti ljubomoranPa Hajduk živi vječno?
Samo da ste vi meni živi i zdravi, i da na što više srpskih foruma pokažete svoju solidarnost
Koji će vam kuratz inače?
Ajd' razmisli
frajeru, smaraš, ne kužm poantu jer sam ti već rekao koja je razlika,Pa ček', je l' prvi put il' nije? Ajd' razmisli ponovo.
pa imamo mi rivalstva doma, ali u inozemstvu Hrvat nikada Hrvata ne kleveće, ne trebaš biti ljubomoran
ovo je prelegendarno, pazi što torcidaš govori usred beograda![]()
nisam ja otvorio temu, a pošto vidjeh da ima tema o tome, mislim si zašto malo da ne pridonosimPa to sam i ja rekao
Hajduk je u suštini i napunio 100 godina da bi se po inostranim tj. srpskim forumima otvarale teme o tome
Meni je to malo jadno, al' šta sad, pretpostavljam da vama nije.
nisam ja otvorio temu, a pošto vidjeh da ima tema o tome, mislim si zašto malo da ne pridonosim
uglavnom dečko dosadan si ajde begaj ssada
Iz Splita si?
Svaka cast..![]()
pa meni je simpatično di su samo delije i grobari, izgleda da su se sakrili ko pi.cke![]()
Nije Split, Ploče ako se ne varam!!!!
pa iskreno ne znam puno oko vaše navijačke scene, ali čudno je da barem nitko od njih nije došao da obrani čast grada. ne znam niti ih razlikovati jer me eto vaša liga ne inetersira, nisam siguran pripadaju li delije zvijezdi ili drugima. no bilo kako bilo, snimka dokazuje da su obe skupine pi.ckeNisi ti baš mnogo pametan, ne? Mislim, pazi samo šta ti pitaš, gdje su samo grobari i delije?
Jesi li očekivao da zajedno dođu? Je l' znaš možda da se to ne dešava?
Nego, hoćeš da te naučim da brojiš do deset (10)?
pa iskreno ne znam puno oko vaše navijačke scene, ali čudno je da barem nitko od njih nije došao da obrane čast grada.
Meni se ucini da je Split...al nema veze,ceo taj deo je lep...
eee vako dragi moji bbb......dinamo je uvjek bio ponos svih Hrvata pa tako da i u buduce bude!!!! Samo d.....Ubi Ubi Tovaraaaa!!!
ovo sam našao na jednom hrvatskom forumu:
![]()
O čemu se zapravo radi?
ovo sam našao na jednom hrvatskom forumu:
![]()
O čemu se zapravo radi?