gorjele dubrovačke zidine i kninska tvrđava, split pod ognjem

evo i moje selo
180828_126144290790596_100001850770816_177719_8121538_n.jpg

Iz Splita si?
Svaka cast..:)

Pa to sam i ja rekao :lol:
Hajduk je u suštini i napunio 100 godina da bi se po inostranim tj. srpskim forumima otvarale teme o tome :mrgreen:

Meni je to malo jadno, al' šta sad, pretpostavljam da vama nije.
nisam ja otvorio temu, a pošto vidjeh da ima tema o tome, mislim si zašto malo da ne pridonosim

uglavnom dečko dosadan si ajde begaj ssada

pa meni je simpatično di su samo delije i grobari, izgleda da su se sakrili ko pi.cke:zcepanje:

Nisi ti baš mnogo pametan, ne? Mislim, pazi samo šta ti pitaš, gdje su samo grobari i delije?
Jesi li očekivao da zajedno dođu? Je l' znaš možda da se to ne dešava?

Nego, hoćeš da te naučim da brojiš do deset (10)?

Poslednja izmena:
Nisi ti baš mnogo pametan, ne? Mislim, pazi samo šta ti pitaš, gdje su samo grobari i delije?
Jesi li očekivao da zajedno dođu? Je l' znaš možda da se to ne dešava?

Nego, hoćeš da te naučim da brojiš do deset (10)?
pa iskreno ne znam puno oko vaše navijačke scene, ali čudno je da barem nitko od njih nije došao da obrani čast grada. ne znam niti ih razlikovati jer me eto vaša liga ne inetersira, nisam siguran pripadaju li delije zvijezdi ili drugima. no bilo kako bilo, snimka dokazuje da su obe skupine pi.cke

Poslednja izmena:
pa iskreno ne znam puno oko vaše navijačke scene, ali čudno je da barem nitko od njih nije došao da obrane čast grada.

Iskreno ja znam još manje, nego mi simpatično kako razmišljaš.
Da ja odem u Zagreb i snimim sebe kako kažem da su BBB pičketine...tebi je to dovoljno da se ukalja čast grada?
Ajd' da ti vjerujem da je to toliko lako :lol:

Back