- Poruka
- 26.904
Ваистину. Није ни чудо што толико вас гласа за Вучића.
За њега ни рођено дете не би требало да гласа ако је свесно, објективно и самостално.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ваистину. Није ни чудо што толико вас гласа за Вучића.
ja ne znam koliko neko treba da bude primitivan da ne vidi da je ovo sve iscenirano da se skrene pažnja sa mnogo bitnjih stvari jer upravo su sankcije rusiji pojačane a tramp ih je proširio i na lukoil i na rosnjeft znači u istom danu i amerika i eu su pjačale sankcije koje utiču i na srbiju a i rezolucija ek o srbiji i propsat ekonomije i štampanje novca i inflacja sve to da se prikrije i da se uzima izjava od navodnog napadača za informer tv umesto da se daje izjava zna se gde sve je to jeftina reklama i vučićeva propaganda i kupovina vremena i skretanje pažnje sa životnih tema
Isto što važi za Informer važi i za N1 i Novu S. Recimo ono “privođenje” i “povrede od batinanja” one devojke koja nije ni znala za to - od saobraćajne nesreće od pre više meseci.
E vidis, cudi me da neko moze i da pomisli da je takav scenario realniji od scenarija da je jedan bolestan covek siznuo
i napravio glupost gde je neko mogao da strada...
Mozda sam ja isuvise mekana i naivna...moguce..
Nisi naivna, jedan (žv)alavi bolesnik jeste šiznuo i ne prestaje sa sranjima zbog kojih drugi stradaju.
Na brini, rešićemo se tog bolesnika.
Polako samo.
Razumećeš jednog dana, kad budeš video da su "ti tvoji" još gori od "ovih mojih" ...
I tada ćeš gorko zaplakati i tražiti oproštaj od Boga, a oproštaja neće biti.
Postaćeš surov prema svojoj deci i utehu ćeš naći u heroinu.
Inače, "terorista blokader" je radio kao obezbeđenje Jorgovanke Tabaković. Ko želi, može opet da pomene "teorije zavere"
posebno ovi koji ubeđuju da je čovek mrtav 'ladan sa kantom benzina i oružjem prošao i policijsku i krimi zastitu Ćacistana.
ало,niko ne priča da ovaj koji je napadnut zapošljen u narodnoj banci i da ima platu 2.500 evra a da ne ide na posao eto u radno vreme sedi u šatoru a vučić ga plaća našim parama....katastrofa na sve ovo još i takvi paraziti nam jedu bužet
Али он и није много у криву.
lik je naprednjačka botina, šta ti je čudno?!Meni uopste ne deluje da nije znala vec mi izgleda da je devojci dovoljno pripretio.
Ukoliko mislis na curu sa Poljoprivrednog fakulteta.
Zaista mi je neverovatno sa koliko zara branis kriminalce, lepo ti govorim od juce da iza ovih satora necija deca idu u skolu. Nemoguce je ici u skolu pod ovakvim uslovima!
Koliko god lazuckanja i kraduckanja da je bilo od strane ovih ili onih, nikada nisu kriminalci bezmalo otvoreno pretili da mogu zgaziti i pretuci ljude po izboru.
Realna slika Beograda je takva da mi nije cudno ukoliko sretnem mladice sa palicama u po' bela dana.
Budi makar iskren prema sebi da ih u dusi opravdavas i da mislis da treba da zavedu red pa ce onda deci u Drinki biti bolje za rad.
niko ne priča da ovaj koji je napadnut zapošljen u narodnoj banci i da ima platu 2.500 evra a da ne ide na posao eto u radno vreme sedi u šatoru a vučić ga plaća našim parama....katastrofa na sve ovo još i takvi paraziti nam jedu bužet
Свако би са пар сома Евра у џепу ,као главни Глумац представе,боље изгледао него пре Премијере

Inače, "terorista blokader" je radio kao obezbeđenje Jorgovanke Tabaković. Ko želi, može opet da pomene "teorije zavere"
posebno ovi koji ubeđuju da je čovek mrtav 'ladan sa kantom benzina i oružjem prošao i policijsku i krimi zastitu Ćacistana.
Joj onaj crtać: b e n z i n - nešto čudno piše vodaA možda na kanti pisalo "voda", organi reda i mira zaključili da se tako ne piše "benzin" i propustili.
živi Gavrilo
слажем се. па неће бити малтене нормалног човјека у Србији који се неће сложити са овим...Ja bih vec volela da mi neko da vremenski okvir kada ce se to desiti jer ako se ovako nastavi narod ide na dno, a drzava na dobos...
Iz ovoga mora da se izlazi. Nemamo luksuz da prolongiramo i da pustimo vreme jos malo.
I ovo sada je prekasno.

To sve amateri. Ovde da pokušaju nešto protiv našu Usrulju, odma padanje za neku korupciju.
I da obradujem sve ljubitelje /Ćacilenda da se ne brini, šatorčić je opet postavljen
živi Gavrilo
![]()
реци ми зашто мешаш име Гаврило са таквом фекалијом о којој говориш ?I da obradujem sve ljubitelje /Ćacilenda da se ne brini, šatorčić je opet postavljen
živi Gavrilo
![]()
Joj kapetane, priseti se parodije sa trudnom poslanicomреци ми зашто мешаш име Гаврило са таквом фекалијом о којој говориш ?

б е н з и н....како чудно пише реч "Вода"..A možda na kanti pisalo "voda", organi reda i mira zaključili da se tako ne piše "benzin" i propustili.

koliko nam je bolesna država u čacilendu sve zapošljeni po državnim firmama i upravnim odborima imaju masna primanja i još ih vučić plaća da sede u šatoru..katastrofa koliko je ******i ludd za ovo ne postoji dijagnoza..prevazišao je sve ludake ovog sveta...on živi od konflikta ludila teranja inata