Goran Vesić operisao slepo crevo

mario80

Stara legenda
Poruka
81.027
Profil „ETF u blokadi“ po objavljivanju vesti na zvaničnom profilu nova.rs na X-u povodom poternice za Goranom Vesićem, ostavio je sledeći komentar: „Oće li ga vezati za krevet kao našeg kolegu?“
Komentar ima preko 14.000 pregleda i skoro 2000 reakcija. https://nova.rs/magazin/prica-se/et...me-prica-ceo-internet-morate-da-ga-procitate/
1000007193.jpg

1000007192.jpg

Profil „ETF u blokadi“ po objavljivanju vesti na zvaničnom profilu nova.rs na X-u povodom poternice za Goranom Vesićem, ostavio je sledeći komentar: „Oće li ga vezati za krevet kao našeg kolegu?“
Komentar ima preko 14.000 pregleda i skoro 2000 reakcija. https://nova.rs/magazin/prica-se/et...me-prica-ceo-internet-morate-da-ga-procitate/
Pogledajte prilog 1764625

Pogledajte prilog 1764626
Nije cak stigao ni da se ukaki,kada su mu spomenuli pritvor.

Pogledajte prilog 1764625

Pogledajte prilog 1764626
Jedino slepi mozak ne moze da se operise.

Отишао у приватну клинику, пошто је Вучић инсистирао да му у КЦС буде "анестезиолог" др Лончар, министар здравља, ради претходног пријтељства са Весићем као бишем министром грађевине и инфраструктуре.:zcepanje:

Sad kad krene ED da roka cenama, rokaju i ovako , gazda probao da mi naplati 2x potrosnju , kaze tako njemu stiglo...
A i njemu stiglo duplo , a covek nije bio ceo mesec tu...
Pa u septembru poskupljenje...

A cim skoci cena struje skocice i cena hrane...i tako...

Ne smem da se zezam sa inistitucijama u zdravstvu , zacas te neko pregazi na pesackom...

Tako lepa Srbija a takvi papci od ljudi svuda po Srbiji...
Nikad da ne pozelis da budes na funkciji u Srbiji...
Ja da me neko silom postavi za upravnika, menadzera Srbije odmah bi delio Srbiju na 2 ili 3 dela...jedan deo onako kako treba, a 2 onako kako Srbi vole..nemam ja ni zivaca ni toliko snage da bude onako kako Srbi vole a da ja to duzim...javasluk...

Kad vidim penzose i svu ovu lakrdiju , tacno mi dodje da pozovem one koji imaju love i hoce da investiraju , i one koji hoce da rade nesto posteno , inzenjerski ili komercijalno , samo da ne gledam ovo natezanje nesposobnih , uplasenih i banglavih...

Danas trci jedna kasirka, kaze evo dolazim dolazim...ja joj kazem polako...
Ali ona kaze volim da radim i ne volim da budem aljkava i neodgovorna.
Ja joj kazem, pa gdesi resila da umres u Srbiji , sahranice te posao u Srbiji ako tako leprsas..nego nadji nacin da uzivas u poslu , ne da te razocara...

Kad god sam radio napolju , uvek mi se desilo da uzivam u poslu , naravno nisam radio za krimose...
A u srbiji nije da nisam uzivao , ali uvek su oko mene bili neki toksicni lenji i komplikovani tipovi , a kao drugari...
A nisu puno kvarili dozivljaj, ali da su se trudili , i dan danas mi nije jasno , kao hoce da lepo zive , a vracaju se u Srbiju iz inostranstva, a u Srbiji stalno kenjaju , a vole to sto rade kako rade..

Uopste ne razumem takvo ne znam ni sta je, nije samosazaljenje, pojma nemam sta je...

Poslednja izmena:
Ajme, iskreno da vam kažem, ne bih mu se našla u koži. Nikad nisam operisala ništa i nadam se da nikad neću, jer ja ti padam u nesvest čim vidim iglu. Čak i kad neko pored mene spomene “anesteziju”, meni već srce stane. A što se tiče Vesića, ako mu je slepo crevo otišlo u štrajk, možda se bar sad malo približi narodu. Samo što je razlika, on u specijalnoj bolnici, a običan narod u čekaonici bez klime, pored aparata za kafu što pišti kao da mu je i samom potrebna reanimacija.
Iskreno, ja sam idealan kandidat za program „nema šanse da me seku“. Zdrava, bosa, pijem čaj od jasmina i lečim se čokoladnim namazom i neodgovorenim porukama. Ako mi ikad i bude zatrebalo da me seku, nosim PogledSProzora sa sobom. Bar da se onesvestim sa stilom.

Back