lil_moon
Iskusan
- Poruka
- 6.941
Cogito ergo - Бабо Алија!
![]()
Lukašenko, šta ima u Blejorusiju, zar se nije moglo nagurati na 90 % glasova

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cogito ergo - Бабо Алија!
![]()
Kakav god je, moj je lični izbor, lično sam se angažovala za taj sadržajСамо кад је у твојој исправан...![]()
A koji si sad pa ti, okle ti ispade ? Jesi li stranački uhljeb ili prodaješ zjale ?tvoje misljenje?tvoje misljenje je dnevni avaz i islamska deklaracija.
Ново? Ново је да Батко растура НАТО најамнике к'о Јован Курсула буле у босанском вилајету.Lukašenko, šta ima u Blejorusiju, zar se nije moglo nagurati na 90 % glasova![]()
Ново? Ново је да Батко растура НАТО најамнике к'о Јован Курсула буле у босанском вилајету.
Е, сад, остало је ту неких ругоба које нико ни штапом не би помиловао..
![]()
..поред ње ту су још присутни ЦИА најамници који још од 2006-те примају
синекуре преко Литваније: Марија Колесњикова, Павел Латушко, Љиљија Власова,
Сергеј Диљевски, Максим Знак .....
То ти је нешто као када би се у Београду на истом месту нашли Ругоба Сташа Зајовић,
Наташа Кандић, Соња БиСЕРКО, Боле Кривоклетник, Жарко Кораћ и Суљо Угљанин![]()
ni jedno ni drugo. ja sam tvoja nocna mora samo mi mrsko da na svaku tvoju glupost odgovaram.A koji si sad pa ti, okle ti ispade ? Jesi li stranački uhljeb ili prodaješ zjale ?
Е, па, онда је у реду...Kakav god je, moj je lični izbor, lično sam se angažovala za taj sadržaj![]()
Tako jeЕ, па, онда је у реду...![]()
Dosta, ti bi bas sve da znas?Pa ne proziva ga,samo ga pita zašto se ne izjasni o onoj megalomanskoj kičerici koju sumanuti dikator postavlja na štajgi ,a ispod koje izmedju ostalog stoji i Kustino ime kao člana žirijia .
Сврби их све што Србима враћа самопоштовање и веру у способност ове нације да опстаје и расте аутономно и аутохтоно.
Dosta, ti bi bas sve da znas?
Cuti tu i pravi se da si normalan.
A sto se ti mesas nep(r)ozvan? Advokat po zanimanju ili sta?Idi liži kašike, takav vid konverzacije.
A sto se ti mesas nep(r)ozvan? Advokat po zanimanju ili sta?
Ja se salim malo sa ovim korisnikom, inace smo istomislejnici po ovom pitanju i dala sam mu reputacije, tako da sam prolicno sigurna da nece svatiti pogresno.
(Inace, to je bila jedna opsta sala '90-tih u Nisu "Cuti i pravi se da si normalan", tako da nije izrecena zlonamerno)