Goran Marković u pismu Emiru Kusturici: Izjasni se da li si podržao ili ne izbor spomenika Stefanu Nemanji na Savskom trgu.

Cogito ergo - Бабо Алија! ;)
IslamskaDeklaracija.jpg

Lukašenko, šta ima u Blejorusiju, zar se nije moglo nagurati na 90 % glasova :)

Lukašenko, šta ima u Blejorusiju, zar se nije moglo nagurati na 90 % glasova :)
Ново? Ново је да Батко растура НАТО најамнике к'о Јован Курсула буле у босанском вилајету. :)
Е, сад, остало је ту неких ругоба које нико ни штапом не би помиловао..
original.jpg

..поред ње ту су још присутни ЦИА најамници који још од 2006-те примају
синекуре преко Литваније: Марија Колесњикова, Павел Латушко, Љиљија Власова,
Сергеј Диљевски, Максим Знак .....

То ти је нешто као када би се у Београду на истом месту нашли Ругоба Сташа Зајовић,
Наташа Кандић, Соња БиСЕРКО, Боле Кривоклетник, Жарко Кораћ и Суљо Угљанин
:zcepanje:

Ново? Ново је да Батко растура НАТО најамнике к'о Јован Курсула буле у босанском вилајету. :)
Е, сад, остало је ту неких ругоба које нико ни штапом не би помиловао..
original.jpg

..поред ње ту су још присутни ЦИА најамници који још од 2006-те примају
синекуре преко Литваније: Марија Колесњикова, Павел Латушко, Љиљија Власова,
Сергеј Диљевски, Максим Знак .....

То ти је нешто као када би се у Београду на истом месту нашли Ругоба Сташа Зајовић,
Наташа Кандић, Соња БиСЕРКО, Боле Кривоклетник, Жарко Кораћ и Суљо Угљанин
:zcepanje:

Ja mislila Putin 'oće da otpori vez :)
1598177899825.png

Сврби их све што Србима враћа самопоштовање и веру у способност ове нације да опстаје и расте аутономно и аутохтоно.

Da, da, to je ono kad se samoproglasiš autohronim ali su ti ipak draži kadrovi iz zavičaja.

Idi liži kašike, takav vid konverzacije.
A sto se ti mesas nep(r)ozvan? Advokat po zanimanju ili sta?

Ja se salim malo sa ovim korisnikom, inace smo istomislejnici po ovom pitanju i dala sam mu reputacije, tako da sam prolicno sigurna da nece svatiti pogresno.

(Inace, to je bila jedna opsta sala '90-tih u Nisu "Cuti i pravi se da si normalan", tako da nije izrecena zlonamerno)

A sto se ti mesas nep(r)ozvan? Advokat po zanimanju ili sta?

Ja se salim malo sa ovim korisnikom, inace smo istomislejnici po ovom pitanju i dala sam mu reputacije, tako da sam prolicno sigurna da nece svatiti pogresno.

(Inace, to je bila jedna opsta sala '90-tih u Nisu "Cuti i pravi se da si normalan", tako da nije izrecena zlonamerno)

PSG 0 - 0 Bayern

Ne shvatam poentu G. Markovića. Je li on po struci arhitekta ili filmski režiser ?
Pazi ovog citata :
"Pozivam te na ovo pre svega kao tvoj stariji kolega i čovek koji se, kao i ti, školovao u Pragu, gradu velikih estetskih vrednosti. I sam znaš koliko je važno živeti u mestu koje odiše lepom arhitekturom, skladnim spomenicima i prostorima koji su sačinjeni da gode oku civilizovanih ljudi"
Ok Prag jeste lijep grad.
Drugi citat :
"Pretpostavljam da si već bio upoznat sa gomilom sličnih spomenika, uglavnom ruskih autora, koji nepovratno ruže Skoplje, jedan lepi grad koji je u vreme relativno kratke diktature postao prestonica kiča".
Ovaj matori utovljeni zajedljivi pacov se ne bavi estetikom već političkil porukama.
Skoplje jedan lepi grad ??
Pa taj kičeraj je bar od te kasabe napravio da liči na nešto. Da nisu počeli sa tim sređivanjem grada,Skoplje bi ličilo na Bijeljinu ili Loznicu,a najviše na Prištinu,koja je ponijela u EU titulu najružnijeg glavnog grada.
Makedonija i kratka diktatura ??
Markoviću mani se arhikteture nego izađi iz ormara.

Back