Kusturici inspekcija zatvorila restoran!

Nije njemu AV davao nista iz svog dzepa.
Postoji budzet za kulturu i coveku su sredstva data, a ti ako mislis da si kvalifikovaniji od Kuste u tom poslu, ti se prijavi.

******i je promenio pricu i politiku i sasvim je legitimno da mu ljudi okrenu ledja kad se to desilo.

Nije ni Kusta ni Djokovic ili Bodiroga bio sa njim prijatelj ni kum, nego su se sa veleizdajnikom slikali jer je na poziciji predsednika republike.
Valjda shvatas da ako nisi u klanu i kombinaciji da nema nista od sredstava,kako u kulturi tako i svuda ostalo.
.....
Na ovaj argument za slikanje sa veleizdajnikom moze pola vlade da se vadi,mi nismo prijatelji i kumovi mi smo se slikali sa AV zato sto je on predsednik,morali smo,naterao nas je itd.

Valjda shvatas da ako nisi u klanu i kombinaciji da nema nista od sredstava,kako u kulturi tako i svuda ostalo.
.....
Na ovaj argument za slikanje sa veleizdajnikom moze pola vlade da se vadi,mi nismo prijatelji i kumovi mi smo se slikali sa AV zato sto je on predsednik,morali smo,naterao nas je itd.
Nije istina.
Ne mogu meni da se daju sredstva da pravim film pored Emira Kusturice; ili teniski tereni pored Novaka Djokovica; sto je normalno.

Ne moze pola vlade da se vadi, jer niko u toj vladi nije kvalifikovan za posao i mesto na kojem se nalazi za razliku od ljudi koje sam naveo; vec ih je Aca Šiptar doveo tu da mu potpisuju sta im se kaze.

Nije istina.
Ne mogu meni da se daju sredstva da pravim film pored Emira Kusturice; ili teniski tereni pored Novaka Djokovica; sto je normalno.

Ne moze pola vlade da se vadi, jer niko u toj vladi nije kvalifikovan za posao i mesto na kojem se nalazi za razliku od ljudi koje sam naveo; vec ih je Aca Šiptar doveo tu da mu potpisuju sta im se kaze.
Shvatas stvari bukvalno.
Rezimski reditelj ima prednost nad ne- rezimskim itd,kotao za gas ne mozes da dobijes od drzave ako nisi blizak sa predsednikom opstine,subvencije za poljoprivredu itd. na to sam mislio.
.....
Pa nisu bas svi u toj vladi padobranci,ima tu valjda i neko sa kvalifikacijama.
Sa izdajnikom nema slikanja,taljenja,kombina ija itd.ne mozes da ga podrzavas 13 godina i onda preko noci da postanes opozicinar,ali posto Srbi imaju pamcenje kisne gliste ovde je sve moguce pa i to da Noke i Kusta postanu opozicionari.

Shvatas stvari bukvalno.
Rezimski reditelj ima prednost nad ne- rezimskim itd,kotao za gas ne mozes da dobijes od drzave ako nisi blizak sa predsednikom opstine,subvencije za poljoprivredu itd. na to sam mislio.
.....
Sa izdajnikom nema slikanja,taljenja,kombina ija itd.ne mozes da ga podrzavas 13 godina i onda preko noci da postanes opozicinar,ali posto Srbi imaju pamcenje kisne gliste ovde je sve moguce pa i to da Noke i Kusta postanu opozicionari.
Nije on rezimski reditelj, pises nebuloze.
Idi pod Awards i objasni sta je tu rezimsko i kojeg rezima; lupas.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Emir_Kusturica

Nisu Nole i Kusta opozicionari; boli ih i moj i tvoj K za opoziciju i vlast.
Podrzali su studente i smenu trenutnog rezima.

Sta ti tu nije jasno i sta filozofiras.

Verujes u ovo?
Ako je ovo sve i istina i posten Kusta nije vajdio iz bidzeta zasto je uvek uz vlast,zasto podrzava svo ovo vreme AV-a.

:think:
Ne. On je podrzavao Milosevica,jer je upoznao Aliju Izetbegovica i njegovo muslimansko bratstvo/ islamisticki pokret/. Prvo je Alija hteo da izbaci Ivu Andrica iz skola,nazivajuci ga pridvornicko djubre. Neslaganje i oko Mlade Bosne. Plus Emir je komunisticko,partizansko dete. Nikada nije voleo radikale,cak je jednom izazvao Seselja na dvoboj. Mozda se neko seca. Procitajte njegovu knjigu Smrt je neproverena glasina.

Anonimusu nisu vajdili od AV godinama ogromnu lovu,Kusta jeste i sada kada je video da je AV pri kraju svog mandata resio "patriota"da promeni stranu kao sto to uvek i rade.
I sada svi mi treba da poverujemo da je Kusta istinski opozicionar,pa da li imate imalo mozga u tim vasim glavama.
.............
Sto se tice njegovog umetnickog dometa,Kusta je prosek i da mu centrala tema nisu braca Romi i sve ono primitivno sto postoji u Balkanskim narodima,Kusta bi bio u svetu poznat kao tamo neki rezises sa Balkana.
Немају. Ни мало.
Shvatas stvari bukvalno.
.....
Као и режимски глумци и певачи. Мићаловићи глуме у свим серијама брачни пар, Бјелогрлић снима серије и филмове... а после као држи неке говоре на протестима против власти, ма дај. Све је то жвака за лудака, или у нашем, србском случају, много лудака.

Не кажем да је Кустурица лош и да у њему ипак није присутан истински патриотизам. Оставља утисак чистијег човека од већине њих... Човек може да буде патиота и да због несрећне стране посла којим се бави да се запетља са властима. Јер је јако тешко остати изолован и издвојен од њих за било кога, а камоли за људе који су направили име за себе у том свету.

Poslednja izmena:
stranci brnaba i macut mrze srbe i srbiju, niti ime mesta y koje odu ne mogu da upamte
ste culi za jakovo? a za lebane?

ja jesem, ali stranci nisu, a odakle oni u srbiji?

Стварно ми је изузетно драго да смо ово обележевање започели управо у Хлебанама, где се налази овај заиста велики историјски центар једне давне, али историје која показује снажну позицију Србије из времена кад је заправо настао српски период“, поручио је Мацут.

Ово неодољиво подсећа на ону сцену из предизборне кампање 2022. године, у којој тадашња премијерка Ана Брнабић није знала где је дошла и коме држи говор.

„Добар дан свима, како сте? Драго ми је што сам данас у Сурчину…“, рекла је Брнабић окупљенима на митингу.

„Није Сурчин!“, викала је публика, и додала „Јаково, Јаково“.

„У Јаркову? А, извињење, извињење…“, каже Брнабић, на шта се грађани поново смеју. Смејала се и премијерка, премда није знала тачно чему.

Ана Брнабић је добила достојног наследника: Премијер Мацут Лебане назвао Хлебане

Back