kristiansand
Veoma poznat
- Poruka
- 10.393
To je moja konstalacija na osnovu temom iznetih chikalica....eto...znala sam da postoji neko razumno objašnjenje..., a jel' ta gospodjica muslimanka...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je moja konstalacija na osnovu temom iznetih chikalica....eto...znala sam da postoji neko razumno objašnjenje..., a jel' ta gospodjica muslimanka...![]()
Ona je beograđanka...jedino objašnjenje je da hoće ženu da vrati u zavičaj daleko od mlađane manekenke
Koliko znam Begovic je ozenjen Vuckovicevom mislim na Severinu a devojka mu je kako ovaj Mingo kaze neka
Dzenana, neznam veca je verovatnoca sresti da neko sa tim imenom zivi u Sarajevu nego u Beogradu, e sada
mozda je ta Dzenana ipak Beogradjanka sa Sarajevskim korenima pa zahteva od njega da se vrate svojim
korenima tj. Sarajevu a on posto je verovatno mlada i lepa naravno pristao. Ponavljam, muzika mu je uzas
zivi i skoro da uopste ne lici na srpsku muziku cak ni na onu srpsku muziku iz juzne Srbije.
Treba da slusa malo Stanisu....
da,ti si baš osoba koja će njegovo djelo da komentarise.goran je dijete sarajeva i tu nema ništa loše.njegova muzika ...prelazi sve granice. ti poslušaj pjesmu đurđevdan...možda ti dođe iz guzice u glavu....****** jaro....malo ima srba da su nešto postigli.poštuj ljude drugih nacionalnosti koji su oplemenili srpsku kulturu...Koliko znam Begovic je ozenjen Vuckovicevom mislim na Severinu a devojka mu je kako ovaj Mingo kaze neka
Dzenana, neznam veca je verovatnoca sresti da neko sa tim imenom zivi u Sarajevu nego u Beogradu, e sada
mozda je ta Dzenana ipak Beogradjanka sa Sarajevskim korenima pa zahteva od njega da se vrate svojim
korenima tj. Sarajevu a on posto je verovatno mlada i lepa naravno pristao. Ponavljam, muzika mu je uzas
zivi i skoro da uopste ne lici na srpsku muziku cak ni na onu srpsku muziku iz juzne Srbije.
Treba da slusa malo Stanisu....
Bregović je oženjen Dženanom a mlada ljubavnica je Konstanca Golubović. Seve je bila kratko u kombinaciji.
.........................A šta fali ciganskoj muzici ?![]()
Brega je čovek koji je živeo svuda po svetu, video sve...cenim da će on brže iz Sarajeva (čitaj: Teherana) nego što će u njega...šta će tamo medju tim zatucanim nesrećnicima i zabradjenim debelim ženama...zabole ga njegov pravoslavni *okica, da izviniš, za te vaše talibanske budalaštine...
A šta fali ciganskoj muzici ?![]()
...eto...znala sam da postoji neko razumno objašnjenje..., a jel' ta gospodjica muslimanka...![]()
A šta fali ciganskoj muzici ?![]()
I Djenana je neka muslimanka,udala se za kjafiraMislim da ce Goran Bregovic biti pogodan za sarajevo jer on je covjek koji je poznat u svijetu i moci ce mozda da ponovo oformi Bijelo Dugme sa Zeljkom Bebekom i da se ponovo cuje sokacima Sarajeva Tako ti je Mala Moja kad Ljubi Bosanac .Inace Goran Bregovic je skoro musliman jer on je ozenjen muslimankom Dzenanom Sudzuk i on moze da povrati u Islam i da bude dostojan musliman i da se klanja Allahu.
.........................
sve
Goran Bregović je iz srpsko-hrvatskog braka - po Titinoj recepturi, majka mu je Hrvatica..
nije joj mesto pod srpsku zastavu. srpska zastava ipak simbolizuje jedan narod koji ima istoriju, tradiciju, naciju..............koja nema ama bas nikakve veze sa indijskim sinti ili romanskim ciganima........pa ni u muzici.
inace, u evropi, srbija vec dovoljno trpi to sto mnogi sinti i romi imaju srpski pasos.
Obrnuto, otac Hrvat, majka Srpkinja....