Tasha444
Ističe se
- Poruka
- 2.212
Pa zasto se ondak devojke i devojcice pale da bed bojze?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
verovatno zato što postoje i bad girls,šta ti ja znam.To trebaš ti meni da kažeš,ti si žensko...Pa zasto se ondak devojke i devojcice pale da bed bojze?
Good boy po meni: dobar učenik,ima svoj hobi,trenira ili muzicira,visoki etički principi,ne skita mnogo,dakle ima svoj krug restorana kafića gde odlazi,ponaša se na nivou,ima zacrtane ciljeve u bližoj budućnosti zašta se bori,voli istinski...
Bad boy po meni: loš učenik,nema hobi,gotovo raspušten bez obaveza,možda trenira nešto kao fudbal,ponaša se šatrovački,buntovnički,jedan deo njih i narkomanski,skita,nikad nije kući osim kad se iscrpi do maximuma pa mora da spava,ide bilo gde,na svako mesto,živi da izživi sadašnjost,kao da sutra ne postoji,ne razmišljajući o budućnosti,devojku vidi samo kao sexualni objekat koga mora istorbati i isprazniti se...
Ma ko te to slagao?Jeste da sam musko ali znam... devojke se pale na one koje su face u drustvu... Vise se ne gleda ''Unutrasnja osobina''...
Ali to je dobro...
Good boy po meni: dobar učenik,ima svoj hobi,trenira ili muzicira,visoki etički principi,ne skita mnogo,dakle ima svoj krug restorana kafića gde odlazi,ponaša se na nivou,ima zacrtane ciljeve u bližoj budućnosti zašta se bori,voli istinski...
Bad boy po meni: loš učenik,nema hobi,gotovo raspušten bez obaveza,možda trenira nešto kao fudbal,ponaša se šatrovački,buntovnički,jedan deo njih i narkomanski,skita,nikad nije kući osim kad se iscrpi do maximuma pa mora da spava,ide bilo gde,na svako mesto,živi da izživi sadašnjost,kao da sutra ne postoji,ne razmišljajući o budućnosti,devojku vidi samo kao sexualni objekat koga mora istorbati i isprazniti se...
mozda sam malo preterao sa ovim good boy ali tu je on negde...nije velika razlika...
Jeste da sam musko ali znam... devojke se pale na one koje su face u drustvu... Vise se ne gleda ''Unutrasnja osobina''... Ali to je dobro... Bas me zanima kakve su bad girls? Takve nisam upoznao...
uf, kako sam ga nashla ovde
bad:Neki gengsta lik, pije, pusi, kurci se, bije se pri svakoj prilici, mislim da je on najjaci, mislim da su svi niza rasa za njega, ne dopusta niko da mu nista kaze, buntovnik je, ne slusa nikog
e vidis to ti nije bash dobro gledanje...ti npr ne znas tog decka koga si video tog pankera...odakle znas da on ne trenira, nema hobi, nije dobar ucenik itd...dobre i lose momke treba gledati po ponasanju a ne po ocenama i jos nekim stvarima
evo moje shvatanje bad i good boy-a
bad:Neki gengsta lik, pije, pusi, kurci se, bije se pri svakoj prilici, mislim da je on najjaci, mislim da su svi niza rasa za njega, ne dopusta niko da mu nista kaze, buntovnik je, ne slusa nikog
goodecko koji je dobar, pristojan, uljudan, uvek svima pomaze, kad kog ga neko dira on spusti glavu, dozvoljava da preko njega setaju, oblaci neke dzemepere, kosulje tj ima stil oblachenja kakvi su imali britanci iz visoke klase ranije, miran je, cuti non stop, izolovan od vecine...
mozda sam malo preterao sa ovim good boy ali tu je on negde...nije velika razlika...
Da,opisao si ga kao chudaka..
Ma sve je bolje nego bad boy, jer takve vole te iste devojke-ili slicne, a onim dobrim devojkama se svide samo zbog fizickog izgleda, i onda se zeznu, ili devojke koje gledaju samo polozaj u drustvu...
paz' 'vako :-D
imam jednog bad boy-a pored sebe duuugo, dugo. ni malo nismo slichni, znachi, nisam ja u tom tripu...apsolutno me ne zanima to da li je ili nije "faca", boli me bash...lep jeste, ali ne bih mogla da budem sa nekim samo zbog izgleda...jednostavno smo se zavoleli....kada sam ga upoznala dopalo mi se shto smo prichali kao da se znamo godinama i svidelo mi se to shto se zeza. evo, sada smo dugo zajedno, prolazili smo kroz sve i svashta, i lepo i ruzno, imali divne i uzasne trenutke...ali, evo nas i dalje. on je skroz u gore opisanom bad boy fazonu, ali mene voli i chuuuuuuuva me od sveg i svakog....
Mislim da mi se kod loshih svidja to shto oni deluju ponekad bezosecajno[npr u vezi]
i ti sve vreme pokushavah da im privuchesh paznju i jurish za njima na neki nachin.
Dobri su ti super dok ne krene da te gushi njihova ljubav[o5 u vezi],nikada se ne svadjate,chuva te kao malo vode na dlanu.. Uvek ti javi gde je,sa kim je,ne strepish.. Ne nedostaje ti jer se vidjate uvek kada tebi odgovara i sl.