Good boys or bad boys? pitanje je sad...

Joj....sta cu stobom...
E decko(Че Гевара) je bas ok opisao dobrog i loseg i ja se slazem sa tim...
I odakle ti to gengsta,jel iz Kuma....

Ma sve je bolje nego bad boy, jer takve vole te iste devojke-ili slicne, a onim dobrim devojkama se svide samo zbog fizickog izgleda, i onda se zeznu, ili devojke koje gledaju samo polozaj u drustvu...

aj mi kazi onda kako ces nazvati coveka koji je opasan lik, neki panker kao onaj a lik je dobro razvijan, trenira golf, ima extra ocene, pristojan je??? jbt ne mozete da kazete on je dobar ili on je los ako ima dobre ocene...to da li je dobar ili ne ocenjujete na osnovu ponasanja...ok preterao sa sa opisivanjem good boy-a ali svejedno ljudi good boy je skoro isti kao onaj sto sam ga ja opisao, eto iskljucicemo ono za odecu i da je izolovan ali ostalo stoji i to cini good boy-a...cegevara nije lepo opisao zato sto je upotrebio neke stvari koje uopste ne moraju da cine dobro tj loseg lika, ponasanje sto je rekao se skoro sa svim slazem...

Illidan,calm down boy...:lol::-D;-):razz:

E sve zavisi od toga kako ko dozivljava dobrog ili pak loseg momka...
Ja sad stvarno ne mogu da iznesem svoj sud o jednim ili drugim,jer kada bih pocela ne bi bilo kraja,jer bih uvek dodavala po koju osobinu jednom tj. drugom...
Bar ja, mada mislim da tako i svi, mislim nek se javi osoba koja ce tako verno opisati odredjenog decka...ja ne mogu....
Sad ozbiljno, momci se ne mogu podeliti tako,kao i devojke,u te dve grupe i zato ova polemika nema potpuni smisao...

mislim kojoj ribi treba momak koji ce da cuti ako ga prozivaju?
i kojoj treba momak koji nije u stanju da je odbrani?
i ako je taj'bad boy" malo sirov i onako malo agresivniji,to ne znaci da prma njoj nije nezan i da joj ne poklanja svu svoju ljubav i paznju...

ja ovo po sebi....
sigurno da je to drugacije kod svakog pojedinca ali...

to sto sam ja celav,cesto namrgodjen i volim da se bijem to ne znaci da ce ona da oskudeva u ljubavi i paznji..:???:

mislim kojoj ribi treba momak koji ce da cuti ako ga prozivaju?
i kojoj treba momak koji nije u stanju da je odbrani?
i ako je taj'bad boy" malo sirov i onako malo agresivniji,to ne znaci da prma njoj nije nezan i da joj ne poklanja svu svoju ljubav i paznju...

ja ovo po sebi....
sigurno da je to drugacije kod svakog pojedinca ali...

to sto sam ja celav,cesto namrgodjen i volim da se bijem to ne znaci da ce ona da oskudeva u ljubavi i paznji..:???:

slazem se...

Не знам зашто до сада нисам ушао на ову тему :? вероватно зато што је наслов на енглеском... а сад кад сам ушао пожелех да нисам... читам и не верујем шта читам :?

Moja istraživanja su pokazala da većina čak i pitomih devojaka bi se pre opredelila za ovu drugu opciju...Zašto je to tako,kad i good boys može da pruže avanturu kao i ovi bad,nem' pojma.Devojke kažite vašu opciju i obrazložite je...

Девојке воле лоше момке 8-)

Бед бојз, бед бојз! Вот ју гона ду, вот ју гона ду вен ви ком фор ју!? 8-) :lol:

bad:Neki gengsta lik, pije, pusi, kurci se, bije se pri svakoj prilici, mislim da je on najjaci, mislim da su svi niza rasa za njega, ne dopusta niko da mu nista kaze, buntovnik je, ne slusa nikog

Ето видиш како не знаш... И немој молим те да говориш то генгста више смараш за медаљу... :roll:
Ево ја уопште не пушим, не пијем, не курчим се, не мислим да сам најјачи нити да су сви нижа раса за мене (мада има и тога помало, да не дужим...), па сам опет окарактерисан као лош момак.

пс. А и код оног добар дечко си омашио доста...

Moj problem je sto se za mene uek zelape takozvani losi momci.Mislim ne bukvalno zalepe:grin:,ali oduvek sam se vise svidjala facama i raznoraznim frajerima nego prosecnim momcima ili dobrim sinovima.Valjda zbog one teorije gde oni jure neuhvatljivo.8-)Iskreno ja najvise volim kada je on nesto izmedju i glupa mi je ta kategorizacija losi i dobri momci.To je isto kao lose i dobre devojke, a mislim da to ne postoji.Meni je bitno da je decko dobar prema meni i zivotinjama, a prema ostalima bi trebalo da se ponasa korektno, ali to vec pada u drugi plan.

Moj problem je sto se za mene uek zelape takozvani losi momci.Mislim ne bukvalno zalepe:grin:,ali oduvek sam se vise svidjala facama i raznoraznim frajerima nego prosecnim momcima ili dobrim sinovima.Valjda zbog one teorije gde oni jure neuhvatljivo.8-)Iskreno ja najvise volim kada je on nesto izmedju i glupa mi je ta kategorizacija losi i dobri momci.To je isto kao lose i dobre devojke, a mislim da to ne postoji.Meni je bitno da je decko dobar prema meni i zivotinjama, a prema ostalima bi trebalo da se ponasa korektno, ali to vec pada u drugi plan.

prema životinjama? nema šanse... :D

Nemam15 godina vec 16 mada sam rodjena 31.12.Ja znam svoju verziju price.Ne treba znaciti da sam ja prihvatala te frajere ili tako nesto.Cinjenica je da nikada nisam imala decka, a i znam sta mi se svidja.Takodje cinjenica da nikada nisam imala decka ne znaci da nikada nisam igrala toplo-hladno sa nekim deckom.

Meni je zao sto sam zensko...Mi jurimo one koji nas odbijaju,koji se ponasaju prema nama kao prema guskama...Oni su nam savrseni!A kad je decko prema tebi dobar,nezan,skida ti zvezde s neba,on te smara...
Ja licno vise volim good boys-ove!
Mada,ne treba da bude papucar i da cuti i trpi i sve!
Ma ni papuce nisu lose.8-)Neka bude on kada sam ja u pitanju papuca.:smile:

Mislim da je najbolja kombinacija ove dve "vrste"
:D:D:D:D:D:D

I ja mislim...
Good+Bad=Middle

Ja kad bi morao da biram uzeo bi verovatno GOOD devojku,mada uglavnom sve koje ja znam pa ponekad i samog mene vise privlace BAD.Pa sad...
Mislim za muskarce je manje-vise svejedno,ali sta ce devojci neki koji nema nikakav autoritet i svoje JA,pa ko ce nju nekad da brani ako je on tunjav...
Ja sam GOOD,ali kad treba mogu da budem mnogo BAD.;-)

ovi ''losi'' su verovatno malo tezi plen.Sa njima je manje vise sve neizvesno,uzbudljivo,a devojke se osecaju super kada uspeju da ukrote nekog takvog.Iz iskustva znam da kada se los momak zaljubi moze postati najbolji na svetu,i to verovatno zna 90% devojaka pa ih to saznanje jos vise motovise da budu sa nekim ko je bad.
I jos nesto-svi ti frajeri koji su buntovnici privlace devojke,koje su mozda uzorne,fine,itd jer i one jednim delom(mozda!)zele da urade nesto suludo,a uz jednog loseg momka se osecaju na taj nacin bas ispunjeno,posto naravno te svoje skrivene zelje da i one budu takve ne smeju da realizuju.
Mada dobri momci su na kraju ipak dobri momci.....:-D:-D

Moja istraživanja su pokazala da većina čak i pitomih devojaka bi se pre opredelila za ovu drugu opciju...Zašto je to tako,kad i good boys može da pruže avanturu kao i ovi bad,nem' pojma.Devojke kažite vašu opciju i obrazložite je...
Bad Boys pobeđuju.Znam iz ličnih iskustava i ako sam muško.Ja i moje društvo smo divljaci za nas same(mi se sami budalesamo i nikad nikom ne smetamo).Stvari su se promenile kada sam upoznao Ivanu(bivšu devojku).Pomislio sam da ako budem divljak kao što jesam pomisliće:"Bože,iz koje li je ovaj džungle došao?!"Čuvao sam je kao malo vode na dlanu i na kraju me ispalila zato što sam bio previše fin.Misleći da je ona luda što tako radi i da sam ja potpuno OK nastavio sam traganje za srodnom dušom i naleteo na Dušicu.Ponašao sam se isto kao kod Ivane sem što sam joj spomenuo da sam jednom bežao od pandura kroz šumu.:DSve je bilo OK dve nedelje a onda sam počeo da se brinem što mi ne šalje poruke tako često i onda bi šta bi-pukla veza.Tražila je da više ne kontaktiramo i to poštujem.
Nekoliko dana pred Novu godinu sam video koliko mi je Ivana značila.Poslao sam i njoj i Dušici MMS sa fancy slikom i textom.Dušica je čvrsta i ništa nije odgovorila a Ivana me je zvala i postavljala pitanja u fazonu:"Ko si ti?Ja bila zaljubljena u tebe?!..."Tu sam počeo da je d**am i video da me više ceni nego kada sam bio good boy.Ovo zadnje sam namerno rekao da me sada više ceni,ono što je ona zvala ljubav prema meni je bila samo laž koju ja nisam prokontao.Zato,samo čvrsto sa devojkama i sve će biti OK.

Back