Goli muskarci

a koliko je to dosta tipova sinnke? vishe od 2, manje od 5?
ybt najezim se skroz kad pomislim kako je lepo biti mushko i biti sa vishe od 10, 20 cica ili 50, sve je to isto.. ali vishe od 2 tipa..to je prosto neoprostivo..

Da a kako neko moze znati koliko si ih ti promenila, ionako svaka koju pitas uvek kaze ti si mi drugi.:lol:

A nije bas dobro za kitu vise od 10 a pogotovo od 50, mozda ako si uvek koristio kondom, jer u protivnom kupis njihove bakcile, a tada kita gubi sjaj.

Ja svoju nikad ne bi stavio u vise od 3 pi,ce dobro mozda i pet, ali to bas ako mora.

Ne radi se nista, na brzinu se obuces i napolje, pa sta ti mislis tamo se samo lezi i odmara[/QUOTE

Pa mi se zalepimo za tipa nakon seksa, zato što je k.ita moćna stvar. A primetila sam da su muškarci jako vezani za svoje drugare sa kojima se igraju, treniraju, o vezama iz vojske da ne govorim. Rekoh, i vi tada osetite moć k.ite. To mi je jedino razumno objašnjenje. Ja vas razumem. :D

Ја не мислим да је неопходно велико искуство за добру процену.
То је као и са очима, неко воли овакве, неко онакве...

Ne radi se nista, na brzinu se obuces i napolje, pa sta ti mislis tamo se samo lezi i odmara[/QUOTE

Pa mi se zalepimo za tipa nakon seksa, zato što je k.ita moćna stvar. A primetila sam da su muškarci jako vezani za svoje drugare sa kojima se igraju, treniraju, o vezama iz vojske da ne govorim. Rekoh, i vi tada osetite moć k.ite. To mi je jedino razumno objašnjenje. Ja vas razumem. :D

A ti si imala sex? Ne znam zasto sam mislio da si nevina

Pa ja sam samo sa jednim iz vojske ostao u kontaktu. I to se cujemo ponekad porukom.
A posle vojske sam bio sa par njih a to je lagano izvetrilo. Niti se ja njima ne javljam niti oni meni. provalio sam da se jedino druzim sa ljudima i taj odnos mi je vecan, samo sa ljudima koji slusaju istu muziku kao i ja.

Мушкари према к.тама имају исти однос као жене према грудима...
Ја сам имао једног друга који се увек хвалио к.том најбољег пријатеља.
И претио истом...

Da a kako neko moze znati koliko si ih ti promenila, ionako svaka koju pitas uvek kaze ti si mi drugi.:lol:

A nije bas dobro za kitu vise od 10 a pogotovo od 50, mozda ako si uvek koristio kondom, jer u protivnom kupis njihove bakcile, a tada kita gubi sjaj.

Ja svoju nikad ne bi stavio u vise od 3 pi,ce dobro mozda i pet, ali to bas ako mora.
e yebiga, ja kazem kako jeste.
kondom se podrazumeva kod takvih stanja uma pomrachenog, a ne kaze se bakcili, nego bacili.
yeah right, ti si nash idol :)

ne to :lol::lol::lol:
htedoh reci da nisi preterala sa ovim ciframa 8-)
gde bi oni toliko i tako raznovrsno 8-) oni su verni ovde , nama :lol::lol:
sve je to lepo i slatko, ali stvarnost je totalno drugachija :)
lupam..ne znam i cice dosta menjaju i sad ove kao kombinacije i povecana stopa promiskuiteta i poremecen sistem vrednosti koji nas prati godinama..mene stvarno sve to brine :?

Pa ja sam samo sa jednim iz vojske ostao u kontaktu. I to se cujemo ponekad porukom.
A posle vojske sam bio sa par njih a to je lagano izvetrilo. Niti se ja njima ne javljam niti oni meni. provalio sam da se jedino druzim sa ljudima i taj odnos mi je vecan, samo sa ljudima koji slusaju istu muziku kao i ja.

А баш сам помисло да си "хладан" лик...

nije tu samo kita u pitanju..i pitanju je nesto vishe...:) ali sta da ti kazem..kad do sada nisi provalila malo je glupo da te ja sad kao nesto edukujem:)

:oops::oops::oops:

Dakle, zato za nas dvoje nema nade. :cry:

Не брини, ту сам ја...

Разочарао си ме са овим око музике.
С друге стране, свако има своје критеријуме процењивања људи.
Ко сам ја да судим о њима?

A to je u pitanju. Ti si mislio da sam bezemotivno smece, koje gleda samo sebe u zivotu. E pa onda si se zeznuo i to debelo.

A to je inace trebala biti dobra osobina ili sta?:confused:

Нисам мислио да си "беземотивно " смеће већ сам мислио да кажем да си ми се допао.
Оно хладан је cool али ја не волим позајмице.
Допада ми се како разишљаш само ми је необичан критеријум музика.
Ја не се трудим да не судим о људима већ да их прихватим...

Нисам мислио да си "беземотивно " смеће већ сам мислио да кажем да си ми се допао.
Оно хладан је cool али ја не волим позајмице.
Допада ми се како разишљаш само ми је необичан критеријум музика.
Ја не се трудим да не судим о људима већ да их прихватим...

Sad mi je lakse, ajmo na pivo onda.:wink:

Zene kad bi ispred vas neko postrojio gole muskarce sa dignutim kitama, da li bi ih birale po izgledu kita ili celokupnog tela?

I da li po izgledu kite mozete unapred oceniti sa kojom kitom cete imati vise ili manje orgazama?

kladim se kad bismo teta veseloj vezali oci i izveli je pred pred ovaj stroj, da bi se ona nepogresivo uputila ka najvecoj kiti

Back