klika:
Ovo ko da je pisao neki decacic od 12 godina. Izvode se zakljuci tako olako......ti na osnovu jednog primera donosis neke generalne zakljucke sto je vise nego smesno, moj prijatelj ima ovo ili ono, daj da se malo uozbiljimo.
Ja ne govorim o necemu sta ja volim , da li se meni vise svidja japanski auto od americkog, trziste ti sve govori, tu nema velike filozofije. Ti nikako da shvatis, to su zvanicni podaci koji se mogu naci bilo gde, nikakva tajna, u vezi ove price oko Toyote i Forda.
Shvati da Toyota jednostavno gazi u S. Americi, to su surove cinjenice, ja to nisam izmislio. Niti imam ista protiv Forda, jednostavno taj auto sve manje ljudi kupuje iz ovih ili onih razloga, ne zelis da se pomiris sa time da je Fordu pala proizvodnja/prodaja za vise od 20% u poslednjih nekoliko godina.
To sto ti imas novog Mustanga ne znaci da je Ford najbolja auto kompanija. Ima boljih auta od Mustanga........
Dovoljno je samo baciti pogled u oglase i videces za koje se pare prodaje polovan Ford a koliko kosta VW ili neki japanac, sve ce ti biti jasno posle par stranica.
Reci ti meni gde ti te podatke vadis? Taj sajt sa koga vadis te podatke nece dugo opstati. Procitao sam mnogo gluposti o auto industriji od tebe (i na ovoj temi, i na temi o NASCAR), a evo ti nekoliko primera onoga sta si rekao, a da uopste nije istina:
-Chrysler #2 u Americi
-Toyota #1 u Americi
-VW drzi odlicnu cenu
-VW pravi kvalitetne automobile
-Mazda kvalitetan automobil
...
Evo da vidis gde sve vresis.
1) Ti govoris da Japanci gaze, a kad treba dati primer spominjes samo Toyotu. Jeli Toyota jedini Japanac? Sta ne spomenes da je Mitsubishi blizu bankrotiranja od kada je Chrysler prekinuo saradnju sa njima? Sta ne spomenes brojne probleme koje Nissan Titan i Nissan Quest imaju? Sta ne spomenes mnoge probleme sa Hondinim automatskim menjacima (posebno na Accordu)? Recu cu ti zasto ih ne spominjes,
zato sto uopste nisi upoznat sa auto industrijom i uopste neznas da ti problemi postoje. Ako neverujes meni otidi na Nissan forum i pitaj kakva iskustva ljudi imaju sa modelima Titan i Quest. Otidi na Honda forum i pitaj kakva iskustva ljudi imaju sa modelom Accord sa V6 motorom i automatskim menjacem. Pa cemo videti jesam li ja ili ti u pravu.
2) Polovni Volkswagen ne drzi cenu. 4-5 godina starog Volkswagena mozes naci za $4,000-$5,000. Otidi na auto-trader pa vidi malo kako se krecu cene gde nego sto kazes tako nesto. I onda ga kupi pa kad ti bude kod mehanicara svaki vikend videcemo ko je bio u pravu.
To sto ja koristim moje drugove za primer o Volkswagenu nije nikakav problem. Tako se najbolje i saznaje kakav je neki model - kad cujes price od vlasnika tog modela. Ima tako tih sa Balkana koji kupe VW jer misle da ce biti dobar u Americi kao sto je bio dobar u Evropi. I brzo se pokaju.
3) Opet ono sto sam gore spomenuo, prvo kazes Japanci, ali kad treba dati primer rec "Japanci" se pretvori u rec "Toyota". Toyota osvaja svet, niko ne govori nista protiv toga,
ali Toyota nije jedini Japanski proizvodjac vozila
4) Fordu je mozda pala prodaja, ali je Ford i dalje #3 u svetu bez ikakve sanse da ga neko prestigne. Dok svi Japanci osim Toyote i Evropljani mogu samo sanjati o toj poziciji. Ja cu radije jedan mesec prodati 100 vozila, a sledeci 50 i reci da mi je prodaja pala za 50% nego sto su jedan mesec prodati 10 vozila, a sledeci 5 i reci da mi je prodaja veca za 50%.