gojaznost

elan:
Zanimljiva tema ... E pa ovako ... ja sam nekad bila mrsava .. i kao sto rece ted mnogi su se okretali za mnom ... ali hormoni su svoje uradili zajedno sa stresom tako da sam se ugojila nekih 30 kg za 2 meseca za vreme bombardovanja... nisam od onih osoba koje prihvataju cinjenicu da sam debela i bas me briga ko me se svidjam dvidjaju mu se takva kakva jesam ... ne... borim se sa tim problem vec evo 7 godina ... ponekad imam uspehe i to velike ali se opet nekako jedan deo kilograma vrati ...Zao mi je sto ljudi misle da su gojani ljudi takvi sto mnogo jedu ... i svi kad te vide prvo kazu ala ti jedessss... a pri tom nepomislja da je mozda ta osoba imala neki problem sa zdravljem pa je takva ... i zao mi je sto su gojazni ljudi izlozeni raznoraznim pdsmejavanjima ...eto mozda sam malo fulila temu ali sam ovo morala da kazem ...
debela!!!debela!!!debela!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma nisu oni debeli, samo imaju krupne kosti. :mrgreen:

Ne znam cemu filozofija... Neke devojke vole krupnije momke. Neki momci vole krupnije devojke. Drugi/druge vole mrsave... Ko sta voli, nek izvoli. :lol:

Naravno da mali broj voli bas preterano gojazne. Ali za one kojima spoljasnji izgled nije najvaznija kategorija, ni to nije problem. Debeli ljudi su obicno dobrice i puni duha. Zato ima osoba koje vise preferiraju njihovo drustvo, nego mrshavaca.

Eto i ja sam bucko... Samo sto sam visok i prirodno krupan (sirokih ramena - pravo musko, a ne ko one moderne feminizirane seka perse) tako da se ne primecuje toliko. ;) I sta da vam kazem. Neke cice to privlaci, druge odbija. Nema tu pravila.

Jedini problem sa ovakvim temama je u tome sto se one obicno pretvaraju u vredjanje. ;)

apotekarka:
Ha, ha, ha!
Ma da, što deblja, to više vredi i kao žena ikao komunista....
A može i da znači da su joj roditelji bogati pa imaju puno da joj daju da ručka....nije ni to loša prilika...

bozhe...ispali munju...satri sve farmaceute na qgli zemaljskoj !

Najgore sto moze neko da kaze za "buce", je da su dobrice i duhovite, jer valjada nista im drugo ne preostaje...Ja sam buca, i dobar komunista i koristan clan ovog drustva. :)
Moji iz familije kazu da zence nije zence ako nije ko lubence, a moj ortak ima bolju filozofiju. On kaze da voli buckaste, jer ima za sta da ih drzi dok ih ka.ra... :-D

Back