Iwana_anawI
Početnik
- Poruka
- 46
sta je to ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aleksej_BASO:MA ti si super,znao sam to oduvek!
debela!!!debela!!!debela!!!elan:Zanimljiva tema ... E pa ovako ... ja sam nekad bila mrsava .. i kao sto rece ted mnogi su se okretali za mnom ... ali hormoni su svoje uradili zajedno sa stresom tako da sam se ugojila nekih 30 kg za 2 meseca za vreme bombardovanja... nisam od onih osoba koje prihvataju cinjenicu da sam debela i bas me briga ko me se svidjam dvidjaju mu se takva kakva jesam ... ne... borim se sa tim problem vec evo 7 godina ... ponekad imam uspehe i to velike ali se opet nekako jedan deo kilograma vrati ...Zao mi je sto ljudi misle da su gojani ljudi takvi sto mnogo jedu ... i svi kad te vide prvo kazu ala ti jedessss... a pri tom nepomislja da je mozda ta osoba imala neki problem sa zdravljem pa je takva ... i zao mi je sto su gojazni ljudi izlozeni raznoraznim pdsmejavanjima ...eto mozda sam malo fulila temu ali sam ovo morala da kazem ...
apotekarka:Ha, ha, ha!
Ma da, što deblja, to više vredi i kao žena ikao komunista....
A može i da znači da su joj roditelji bogati pa imaju puno da joj daju da ručka....nije ni to loša prilika...