- Poruka
- 2.728
Srceparajuce.
Ja se pitam da li si ti normalan uopšte?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srceparajuce.
Ovo staviti bold I na pocetku.Nije mislio na njih ni kad je majku izvukao iz zgrade pre bombardovanja, a danas ga kujete u zvezde, psihijatrijski slučajevi pokvareni.
Vrlo normalanJa se pitam da li si ti normalan uopšte?
da nismo mozda mi?Jos I opet citamo I pricamo o stradalima I tugama, a pitamo li se ko je kriv za to sto se desilo?
Nisam procitala da je iko to ovde napisao.
Зграда РТС је био такав циљ.
Mislim da je tadašnji ministar informisanja obavestio jednu uposlenicu te medijske kuće, koja je igrom slučaja njegova majka.
Vrlo normalan
Samo mi je drago sto je Angelina ziva.
A za ostale, koga boli..?
Tesko ako ti je IQ iznad 60. Mislim, svi znamo da su plaćeni botovi. Ono u šta nismo sigurni je visina dnevnice.Ма немора ништа .. Има жена и људи који 'одлепе' за 'идеалом'
Mozda ste VI, MI nismo sigurno.da nismo mozda mi?
Smajli je jer mislis da sam muskarac.Neko ko stavi cerekajući smajli ispod snimka na kojem se vide izbezumljeni uplašeni ljudi koji su jedva izbegli smrt i onda ispiše ironični komentar nije normalan.
Šta bre lupaš kad je Savezno ministarstvo odbrane izdalo naredbu 37 kojom je RTS-u naloženo da izmesti ljude i tehniku na rezervne lokacije što Milanović nije uradio zbog čega je 2002. osuđen na deset godina zatvora za ugrožavanje bezbednosti zaposlenih? U odbrani je tvrdio da naredba nije podrazumevala potpunu evakuaciju osoblja!Није било ништа јављено , нити је то био циљ како је НАТО представио свету , легитимни војни циљ , то је била медијска кућа а запослени новинари су радили свој посао .Нико није знао да ће бити бомбардован РТС јер то није био војни објекат ..
Истина је да је ДОС тражио да се РТС угуши и тражио је и бомбардовање , ако што је тражио и бомбардовање Србије и данас су хтели исто да ураде са ткз звучни топом , али им нису дозволи Руси а и народ више није толико слеп да верује банди досовској.
Ne izazivaj ZivotaNisam ni JA.
Postoji i snimak neposredno nakon bombardovanja kad su izvlačili preživele i na tom snimku jedna žena doziva Angelinu, okreće se i pita "Šta je sa Angelinom", a neko joj odgovara da je Angelina tu i da je živa.
Smajli je jer mislis da sam muskarac.
Nisam muskarac.
Zalosno je da BILO KO pogine.
A za osudu je svako botovanje upravo zbog mrtvih.
Definisao/la si botovanje.Pa zašto onda botuješ i prosipaš laži.
Zašto si stavila cerekajući smajli ispod snimka?
Da li bi ijedna normalna osoba to učinila?
I svi su naivni i kopčaju se na leđa i ne znaju za ucene i pretnje.Nije tačno ni da je evakuisana majka Aleksandra Vučića jer postoje svedočenja zaposlenih da je ona bila u zgradi te noći i da je za dlaku izbegla smrt.
niko vise ne veruje u razlike pozicije i opozicije svi znaj uda je to isti sistem.Овде појединици тврде да је неко има сазнања да ће НАТО да бомбардује новинаре РТС , нико није имао та сазнања јер је НАТО тврдио да ће бити гаћани војни објекти а РТС то није био , као што нису били ни Кинези , нити Милица РАКИЋ .
Убијали су људе насумице , то је радио НАТО и Запад а ДОС је то здушно подржавао .
imao sam 7 godina, tesko da sam kriv za bilo staMozda ste VI, MI nismo sigurno.
Ima ime I prezime, kao i cela njegova bulumenta, na vlasti su
E.
Dobro, ti si bio dete.imao sam 7 godina, tesko da sam kriv za bilo sta
Србија се пробудила 12 Априла и неће да се преда , вратићемо све и РТС грађанима и децу својим родитељима , ДОС и Запад неће више ни да краду децу родитељима , нити да краду информације од грађана .
ДОС има крваве руке и они и њихове газде из НАТО ПАКТА убили су нам новинаре а данас исто желе да ураде .
Нико не лаже , председник Вучић када је рекао РТС мислио је на одрећене фракције , али не и новинаре у целини .
друга ствар, на скупу српског народа сам била 12 Априла и било је много више људи од оног што је представљено у медијима а далеко више од оног што је било на досовском скупу . Видела се велика разлику у структури људи на једном скупу ,на досовском скупу је била руља која мрзи Србију и мрзи српски народ , док је на српском сабору 12 Априла била Србија , досовно Србија .Србија којој је доста досовског терора и та Србија је победила .
Србија је победила 12 Априла то је чињеница и уз Србију је стала и Русија својим извештајем ФСБ , стао је цео српски народ , Република Српска , Срби са Космета , Црне Горе , Македоније , Срби из свих делова света.