GeorgeV
Buduća legenda
- Poruka
- 36.098
Мени се ипак нешто чини да наш Председник има неки лични проблем са РТС-ом.
Не знам зашто је то тако, пуштају га у свим Дневницима.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sva sreca pa sam sebi zabranila TV.Мени се ипак нешто чини да наш Председник има неки лични проблем са РТС-ом.
Мени се ипак нешто чини да наш Председник има неки лични проблем са РТС-ом.
Šta bre lupaš kad je Savezno ministarstvo odbrane izdalo naredbu 37 kojom je RTS-u naloženo da izmesti ljude i tehniku na rezervne lokacije što Milanović nije uradio zbog čega je 2002. osuđen na deset godina zatvora za ugrožavanje bezbednosti zaposlenih? U odbrani je tvrdio da naredba nije podrazumevala potpunu evakuaciju osoblja!
Porodice stradalih i javnost godinama postavljaju pitanje zašto niko iz državnog vrha, uključujući Ministarstvo odbrane i druge nadležne, nije reagovao na nepostupanje po naredbi i zašto nisu preduzete mere za zaštitu života zaposlenih. Do danas osim Milanovića niko drugi nije pravno odgovarao za smrt 16 radnika RTS-a!
Kako vas sve skupa nimalo nije sramota sopstvenih guzìca bezobraznih!?
Sva sreca pa sam sebi zabranila TV.
A niko da kaže dal (žv)alavi preživeo, pojedoh nokte od neizdrža.
Pogledaj ceo film, ima kad zaposlen kaže da su svi znali šta se sprema sa nekih levih strana, samo nadležnima niko da javi. Ima još štošta interesantno, da ne spojlujem.
imao sam 7 godina, tesko da sam kriv za bilo sta
склонио је маму.Вероватну су му у РТСу рекли да ће да објаве доказе да му мама није била у РТСу ....те ноћи
бањезгарије равне сендвичарском саставу
постоји пресуда којом је пресуђено 10 година ради жртвовања радника ртс.
све ви покушавате да изокренете, као и оно: НИСМО РЕКОНСТРУИСАЛИ НАДТСРЕШНИЦУ
а потом испаде 23 тоне плус је додано на надстрешницу....
srusio engleski herier koji se spustio na nekoliko stotina metara iznad zemlje i pustio projektil tacno kroz ulazna vrata u aberdarevojЗнамо ко је срушио РТС ономад, али знамо и због кога је пала надстрешница.
Дакле, опуштено, све је под контролом.
Sve se zna, tako je.Знамо ко је срушио РТС ономад, али знамо и због кога је пала надстрешница.
Дакле, опуштено, све је под контролом.
im mnogo toga sto narod jos ne zna.Sve se zna, tako je.
S tobom je teško diskutovati jer si neuravmotežen i histeričan i uglavnom nemaš pojma o tematici. Milanović je osuđen jer nije poštovao propis o premeštanju na drugu lokaciju za vreme ratnog stanja, a ne zbog toga što je znao za napad. DOS-ovci su išli u sedište NATO pakta da iskamče priznanje i neki dokument koji bi potvrdio da je NATO obavestio srpske vlasti da će baš te noći biti napad na RTS, ali nisu ništa dobili jer toga nema. Čak i NATO ih je odjebao.
pre ce biti da si talentovan kao gdin schroedinger kako spajas cinjenice.S tobom je teško diskutovati jer si neuravmotežen i histeričan i uglavnom nemaš pojma o tematici. Milanović je osuđen jer nije poštovao propis o premeštanju na drugu lokaciju za vreme ratnog stanja, a ne zbog toga što je znao za napad. DOS-ovci su išli u sedište NATO pakta da iskamče priznanje i neki dokument koji bi potvrdio da je NATO obavestio srpske vlasti da će baš te noći biti napad na RTS, ali nisu ništa dobili jer toga nema. Čak i NATO ih je odjebao.
Подпуно је нејасан разлога временскога јаза .. провалије између 1999те када се догађај десио
и прве објаве информација... сумњи ..демантовања ..... 2017te .. 2019te
Зар не би тада 1999те објављена вест о 'замало убијеној мајци министра' био 'ветар у једра моралу свих у Србији'
У вестима у папирној форми из тога времена нема тога податка ...
јер 'ето .. и мајка једнога министра је на првој борбеној линији тако рећи'
jos vi treba da ucite kako se peglaju price.A otkud tebi sad informacija da je to objavljeno 2017?
Ovaj članak iz NIN-a potiče iz 2000:
https://www.nin.rs/2000-04/20/12390.html
"Upravo je legao u krevet kada ga je pozvao brat i javio da je zgrada RTS-a bombardovana i da se u njoj nalazi njihova majka Angelina koja je bila jedan od dežurnih urednika vesti. U trenutku kada je krenula u tejp, zaustavila ju je koleginica na vratima deska i tu su razgovarale kad je pala bomba i ubila sve koji su bili na mestu prema kome se sama uputila nekoliko sekundi ranije."
Da je ovo svedočenje tačno potvrđuje i snimak izvlačenja preživelih neposredno nakon bombardovanja. Na tom snimku jedna izbezumljena ranjena radnica doziva Angelinu, okreće se i pita "Šta je sa Angelinom", a neko joj odgovara da je Angelina tu i da je živa. Sumnjam da je postojala još neka Angelina te noći u Aberdarovoj:
da brate. bas to.Свакако Бог да им душу прости!![]()
jos vi treba da ucite kako se peglaju price.
jos mnogo decenija. samo citajte novine i gledajte tv. bicete pametni ko carli braun.
Nije bolje da ne znaju. Ali to su moje neke zamisli I ideje.bolje da ne znaju, uvek sam bio pristalica takve politike jer narod nekad treba da zivi u lazi da bi bio intimno sretan...onaj ko ima mozga razume sve i njemu ne trebaju bajke.
moja sorta?Pa u tom peglanju priča i poturanju svakojakih lagarija treba tvoja sorta još da se izvešti. Ovako kad postoje autentični snimci lako je demantovati.