Moja omiljena Polina Otkina (Vaga/Škorija, Mars Venera u Devici, Saturn u Škorpiji) 

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tebe mrzi da gledaš, a nekog ne treba da mrzi da ti to iskuca... Nema, za bahate samo usmeno.![]()
Aj, videću kad stignem. Koji te znak zanima? Bik beše?
Tema, a ne ja.
Ja mogu da izaberem da li ću da odgovorim nekom ko spamuje ili je vulgaran i bahat.
di si bre Nina , jel ebeš nešto sa strane ili samo svoje![]()
jarac je najgori znak za ebačinu ...mislim na muški . Sa njim se povezuju razne boleštine koje nisu infektivne .
Ženske ulazak ćune u pizzu opisuju kao nešto toplo , a on figurativno kao da ima santu leda . Generalno ćurke misle da je dobar ebač , ali nisu svesne da ih čekaju gadni problemi , sa pizzzom , jajnicima i svim pripadajućim " delovima " .
najbolji znak je onaj naš .....to je onaj koji voli pizzzu .....bemliga sad koji je .
To za škorpije je preuveličano i za muške i za ženske . Imali smo tu jednu škorpiju koja je bila skoro pa ninfomanka . Možda i nije, ali taj njihov znak sve zasniva na seksualnoj dominaciji pa ako ne " padneš u nesvest " od njih onda oni padaju u komu jer više ne znaju šta da rade . Ja to ne ebem ni ovako ni onako .
Najbolje mi je kada stanem ispred neke škopije pa namestim facu " ne bi te ebo ni za brdo karamela " .....ono kao da stojiš pored turskog groblja
Bahat, sa trećerazrednim prizemnim humorom, bez imalo kreativnosti. Sa vulgarnim glupim seksualnim aluzijama na nivou zabavišta.
A ovakvu glupost za Škorpiju naravno i može samo banalni prizemni Bik da napiše, koji je ograničen kao terasa (ne ti, nego znak Bik).
Škorpija nije znak otvorene seksualnosti, već skrivene, i misteriozne. Nije ni čudno da je banalci ne razumeju.
Ti si samo nesrecno ostavljen![]()
Savrseno si romantican i praktican
ja pišem samo za pametan svet , ebiga ako nisi nešto razumela![]()
awwww... Ferdinand slatkiš... Duša draga, obožavam ga...
![]()
Imaš lep avatar. To sam zaboravila da napišem...