gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
Iron Lord:mozhesh li mi odgovoriti kad je neki cica bio sladak?
mogu ironchino... neke si muvao na pp pa dobio korpu sa sve jajima u njoj
il' jajnicima...kako se uzme... 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iron Lord:mozhesh li mi odgovoriti kad je neki cica bio sladak?
il' jajnicima...kako se uzme... 
Srbi nisu zivotinje, a ako se neko tako oseca, valjda on najbolje zna 8-)Iron Lord:Ali takvi smo mi Srbi - ŽIVOTINJEEEEE
otkacena slavonka:jesi.prelistaj unazad...![]()

Шон:mogu ironchino... neke si muvao na pp pa dobio korpu sa sve jajima u njojil' jajnicima...kako se uzme...
![]()
U kom smislu nas poredis?!Iron Lord:Pa ne mogu ja toliko... A i ona Bilja, još gora od tebe![]()
Iron Lord:Pa ne mogu ja toliko... A i ona Bilja, još gora od tebe![]()

*BILJA*:Srbi nisu zivotinje, a ako se neko tako oseca, valjda on najbolje zna 8-)
Greška u odgovorima... Ti si bila baš daleko...*BILJA*:U kom smislu nas poredis?!
Iron Lord:Evo odlomka iz vikend romana:
"...stajala sam u spavaćici ali kad sam ga videla gaće su mi same spale - to je moja životinja. Zaroptao je kao da mu je život u pitanju, a ja kud ćeš šta ćeš, ionako nije bilo nikog u blizini..."

TI JESI ZIVOTINJA!Iron Lord:Evo odlomka iz vikend romana:
"...stajala sam u spavaćici ali kad sam ga videla gaće su mi same spale - to je moja životinja. Zaroptao je kao da mu je život u pitanju, a ja kud ćeš šta ćeš, ionako nije bilo nikog u blizini..."
Milo ti, je li?!otkacena slavonka:lele koja uvreda za Bilju.........![]()
ljuta_mamba:eeee,kad se mora nije tesko.......a i valja pomoci u nevolji,sa druge strane.....naci eto,zajednicki jezik
deder irone,daj jos ovohga....j.bes politiku![]()
Iron Lord:Ima mnogo teksta, mrzi me...
tokyo:ups pa nisam znao da nam je bivši moderator tako mlad...![]()
Iron Lord:Hvala, mnoge su mi to rekle...

Iron Lord:Evo jedna mornarska jer smo na krstarici: "Po nevremenu svaka luka je dobra"
tokyo:![]()
![]()
![]()
au pa kad to sve bre stižeš
jednom rukom na Krstarici drugom na "žabici" 8-) 8-) 8-)
paralelno jel?![]()
...bogami jesi...medved_bg:(Pa dobro bre nemoj da miniraš!)
Koliko ga gazdarica čuva, toliko se i kvari
Novo je za amatere, da ne moraju ni o čemu da misle prvih 20.000km
Za onoga ko zna prave vrednosti, oldtajmer je najveće blago...
(Dobra sam, a?)
medved_bg:Hoću ja Kiki.....ja sam piletina (sevilja tvrdi tako, a ja joj verujem)![]()
Iron Lord:Ma ja sam zaokružio onako kako se osećam, ali opet Jomini je stariji od mene![]()

Registra.:Jomini je pošten čovek, ne folira. Imaš godina onoliko koliko ti piše u ličnoj karti, foleru jedan.![]()
Ako sam dobro videla, nema ni jedna žena u grupi 41. i više. Neverovatno.![]()