volunteer
Primećen član
- Poruka
- 849
Iron i ja smo vrsnjaci :grin:
Jos se ne osecam toliko staro da mi on bude generacija :sad:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iron Lord:
Da li neko ume da mi kaže KAKO se poništava glas?
JA SAM GLASAO KAKO SE OSEĆAM A NE KOLIKO IMAM!
SAD VIDIM DA SAM POGREŠIO!![]()

volunteer:Iron i ja smo vrsnjaci :grin:![]()
Zasto da ne?Iron Lord:A i ti se osećaš mladom?
Iron Lord:Ja mislim da većina od 20-25 laže: ili su neke starije generacije jer znaju sve o Titu i Cezaru ili su bre neki tinejdžeri pa da ih kao pustimo na politiku...

Iron Lord:Koliko bi mi ti dala?
Jao mangupe, kolko bi mi dala ...Iron Lord:Koliko bi mi ti dala?
Čega ili šta 
Leleeeeee, koja uvreda za Ironaotkacena slavonka:joooj nisam ti ja bas dobra u tome...pa mislim da si u klasi do 35....sta ja znam...nisam te bas proucavala.. :wink:
otkacena slavonka:joooj nisam ti ja bas dobra u tome...pa mislim da si u klasi do 35....sta ja znam...nisam te bas proucavala.. :wink:

otkacena slavonka:joooj nisam ti ja bas dobra u tome...pa mislim da si u klasi do 35....sta ja znam...nisam te bas proucavala.. :wink:

Lacibg:Jao mangupe, kolko bi mi dala ...Čega ili šta
![]()
*BILJA*:Leleeeeee, koja uvreda za Irona![]()
Zna se ko je u klasi- oni od 100-12O zive vage :razz:
Ma mora razgovor u tom tokuotkacena slavonka:laci vraze..samo na jedno mislis.. :wink:
drugačije nije zanimljivo pa ćemo oterati ljude s teme 

Pa ja još nisam dobio odgovor...otkacena slavonka:laci vraze..samo na jedno mislis.. :wink:
:grin:

svetolik trpkovic:Irone prevarantu jedan nije bilo pitanje koliko se starim osecate vec koliko ste stari zapravo ,sta mislis da mi ne znamo da si bacio oko na forumske srednjoskolke perverznjaku matori![]()
![]()