Године.....

• Začetnik teme Začetnik teme Pepeo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Колико година имате, односно у коју групу спадате?

• мање од 20 година

• од 21 до 25 година

• од 26 до 30 година

• од 31 до 35 година

• од 35 до 40 година

• 41. и више....

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
medved_bg:
Pa nisu sva...ali ova konkretno nisu ni lepa ni ružna, samo iznenađenja.
Ili misliš da je nečiji broj godina podatak koji fascinira odnosno razočarava?
Meni ako je neko drag, godine mi nista ne znace.
Vise gledam u ono duhovno, to je prvo sto me privuce, a po meni, to i jeste najvaznije.
Da, volim negovane ljude, znaci nezapushtene i sve sto se pod tim podrazumeva.
Ja primecujm po sebi :wink: kako starija sve skuplja za odrzavanje :razz:

otkacena slavonka:
joj biljo daj mani me se zeno..molim te..ako ti se ne svidja tko te tjera da ovdje pises s nama.. :roll:
U pravu si, razgovor na ovakvim temama je za mene zavrsen.
Ali, prvo da ti kazem- TI si najodgovornija (i jos par likova) sto je Politika pala na nivo na kojem je sada.
"Nitko me ne tjera", naravno, ali ne znam "sto" tebe tjera da ne promenis fah-imas Svastaru, imas Lj i S....ali, nek ti bude.
Izvoli u svom stilu-mikrofon je tvoj 8-)

*BILJA*:
Ali, prvo da ti kazem- TI si najodgovornija (i jos par likova) sto je Politika pala na nivo na kojem je sada.
"Nitko me ne tjera", naravno, ali ne znam "sto" tebe tjera da ne promenis fah-imas Svastaru, imas Lj i S....ali, nek ti bude.

hvala ljepa...jest da nisam trazila odobrenje...ali ljepo je dobiti ga.. :lol:

eto narode bilja nam dozvoljava da se druzimo...zar to nije ljepo od nje... :wink:

*BILJA*:

Biljo, što se lju(š)tiš? :lol: Ima more tema, nisu sve za šalu. A ovo baš dobro dodje da se malo opustimo, nema zle krvi i svadje. Ako postoji Ambasada, gde, uzgredbudirečeno, mnogi nisu dobrodošli, uključujući i mene, zašto da ne postoji još neka tema gde nema politike, to je sasvim ok, po mom mišljenju.

Ovde se ljudi pomalo "poznaju", pa šta je loše u tome da se malo našale?

Registra:
Biljo, što se lju(š)tiš? :lol: Ima more tema, nisu sve za šalu. A ovo baš dobro dodje da se malo opustimo, nema zle krvi i svadje. Ako postoji Ambasada, gde, uzgredbudirečeno, mnogi nisu dobrodošli, uključujući i mene, zašto da ne postoji još neka tema gde nema politike, to je sasvim ok, po mom mišljenju.

Ako nisi primetila, ni ja nisam dobrodosla na "Ambasadi" i tamo me nema poodavno.
Postoji "Odmor od politke......" tu sam, trenutno...
Kad imam vremena, a upravo mi istice.
Pozdravljam te

Registra:

tako je..ovdje su bar svi dobro-dosli..a od ambasade su napravili privatni atelje..a i na odmoru od politike isto tako..sto ne idu oni na knjizevnost ili na umjetnost...lako je uvijek samo drugima krivicu prebacivati... :roll:

otkacena slavonka:
tako je..ovdje su bar svi dobro-dosli..a od ambasade su napravili privatni atelje..a i na odmoru od politike isto tako..sto ne idu oni na knjizevnost ili na umjetnost...lako je uvijek samo drugima krivicu prebacivati... :roll:

Ma, pusti, duša im u grlu. :lol: Odljutiće se. :lol: Bože, ne mogu da verujem da ovo pišem, kao deca u predškolskom uzrastu. :lol: :lol: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back