- Poruka
- 92.460
Samo krštenica zna broj..um ne prihvata..ali telo ne sluša um.
Polako odustaješ od neke hrane,nekih ljudi,misliš o zdravlju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...cistis fascikle od dokumenata koja nikome vise nece biti potrebna kada te ne bude, fotografije selektiras na isti nacin, minimalizam obuhvata, pomalo, svaki aspekat zivota- kao kada izranjas iz vode, ili cistis crni lukSamo krštenica zna broj..um ne prihvata..ali telo ne sluša um.
Ma rac.k su samo broj. Itekako ima razlike. Nekada sam mogla iz izlaska otić u školu i da mi se ne pozna, al sad moram odspavat sedam sati da ne bih izgkledala ko zombi apokalipsa. Nekad sam jela šta mi na pamet padne, kad god mi na pamet padne, i sve pet. Uutro prvo kafa dok i ne progledaš, pa čokolada, pa ne jedeš ništa do tri popodne, pa onda nešto brzo, pa izađeš, pa se opiješ ko d.upe, pa ždereš burek u četr ujutro. Sad više ne može. Mislim, može, ali se naduvaš ko žaba, imaš problem s probavom, licem, kožom, itd. I posle izgledaš i osećaš se ko zombi.Da li nakon 40-te paničite shvatajući da ste prošli vaše zlatne godine života?
Ili ste parole "Godine su samo broj".
Slikaj se.Godine i jesu samo broj.
i šta da radi sa slikomSlikaj se.![]()
Da stavi na temu.Kao dokaz da su godine samo broj.i šta da radi sa slikom
ima tema za kačenje , tamo su fotkeDa stavi na temu.Kao dokaz da su godine samo broj.
Sve mora da bude dokumentovano,zavedeno,pečatirano,arhivirano.
Jesi ti ikad gledao Državni posao?