Godina prođe dan nikad

Baš sam sad gledao na Vikipediji njegovu filmografiju i razmišljao o filmovima koje sam gledao. Sve mi se to čini kao iz nekog prošlog života, toliko je davno bilo i toliko se toga promijenilo od kraja osamdesetih, kad je on bio popularan. Ovaj njegov povratak u javnost (bar kroz tu knjigu), liči mi na povratak Prosinečkog u Zvezdu. Povratak u bolju prošlost, na neki način.

Baš sam sad gledao na Vikipediji njegovu filmografiju i razmišljao o filmovima koje sam gledao. Sve mi se to čini kao iz nekog prošlog života, toliko je davno bilo i toliko se toga promijenilo od kraja osamdesetih, kad je on bio popularan. Ovaj njegov povratak u javnost (bar kroz tu knjigu), liči mi na povratak Prosinečkog u Zvezdu. Povratak u bolju prošlost, na neki način.

Uopste knjigu ne vidim kao povratak i verujem da se nece exponirati

Jao bre ajde ne smaraj zna se ste je povratak..ovo nije njegov povratak niti ce biti..kao sto je stulic pisao knjige a nikad dao intervju

z:shock: Ti zaista ne shvataš šta sam ja napisao?
Nije potrebno da neko bude fizički prisutan da bi, kao tema, bio prisutan u javnosti. Evo, o Lauševići njegovoj knjizi i na ovom podforumu govori se na nekoliko mjesta. O takvom povratku govorim.

Noro gdje je onaj hot beverage? I ubaci neko sredstvo u šolju, molim te.

'Odma dođe!
clear-cup-saucer-002.jpg

A ovo šalje ekipa iz ćoška:

Prijatno :manikir:

Back