God save the queen prosto nije zanimljivo....

Pa, neka, nek' lupa, manja je šteta nego da smo pustili da ta neka struja ide kroz naš narod nesmetano.
Bilo je dobro na neke veoma duge staze takvu stvar predstaviti tako.
Na koju struju mislis? Jednosmernu ili trofaznu?

Lik je po navici izjavio ono sto ceo svet zna, da je amerika engleski siledzija i da je nevazno sta misle ujedinjene nacije, već sta je interes engleskog establismenta. Steta je sto gomila Srba misli da je bolje biti engleski vazal nego biti slobodna drzava, koja to realno moze da bude, da nije tih monarhistickih, nepismenih strucnjaka posadjenih na svim mestima gde se odlucuje, isto kao u americi. Imam utisak da ce iduce godine mrak da pojede sve engleske agenture po svetu, a i kod nas.

Steta je sto gomila Srba misli da je bolje biti engleski vazal nego biti slobodna drzava
to misli izdajnicka sns sekta na vlasti, plus da je toni bler bio dobar savetnik av-u- veleizdajniku, u istom vazalnom kontekstu, i podanickom mentalitetu virenja iz zadnjice av-a

inace sad sam skapirao temu, to je bila bajdenova izjava, samo srozava ameriku sve vise, ... ali sada se i msm okrenula protiv njega

MSM Betrays Biden Regime, Savages Spox's Over Corruption Bombshells

to misli izdajnicka sns sekta na vlasti, plus da je toni bler bio dobar savetnik av-u- veleizdajniku, u istom vazalnom kontekstu, i podanickom mentalitetu virenja iz zadnjice av-a

inace sad sam skapirao temu, to je bila bajdenova izjava, samo srozava ameriku sve vise, ... ali sada se i msm okrenula protiv njega

MSM Betrays Biden Regime, Savages Spox's Over Corruption Bombshells

Sto mi taj komentar lici na onaj iz vremena komunista, kada su demokrate vladale po meri engleza....

Back