gost 12141
Elita
- Poruka
- 18.604
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i tražili novu da prave... a sad kad gledam ove slike pitam se jesmo li pogrešili...
Lusteri u trpezariji su extra... i spavaća soba mi se sviđa...
Ostalo je manje više... već viđeno... mislim, prelepo je, ali ništa ono bum...![]()

Sad gledam ovu versaće šaru(valjda je tako zovu)... lepo ona čučne...
Nama je doneli za kuhinju, mi se šokirali kad smo videli...i tražili novu da prave... a sad kad gledam ove slike pitam se jesmo li pogrešili...
![]()

...Zaista podseca, ali nije Versace patern ( http://www.sinnsart.com/ccdata/images/full1_2_32.jpg )...Ukoliko se ne radi o zahtevu klijenta (poznat kupac sa polozenim depozitom, ili renoviranje kupljene nekretnine), ne koriste se prepoznatljiva obelezja (logo ili patentirani patern) poznatih brand-ova...Patern/sara koju je proslavio Versace dovoljno podseca i moze biti veoma efektna, iako je za nijansu vise 'busy' (uslovno receno kitnjastija, upecatljivija) od ove na fotografiji, tako da bi zahtevala nesto diskretnije kombinovanje sa ostalim detaljima koji je prate u sklopu obrade zidova (gipsarski radovi)...![]()
A kako se zove ova šara onda?
Nama su doneli baš ovu?
A žena koja nam je uređivala enterijer je nazvala Versaće... mada je i meni iskreno bilo čudno, jer znam za versaće šaru odranije...![]()
merkao sam sa svih strana ali meni se ovi ostrvski stanovi ni malo ne sviđaju. neverovatno ali ni jedan detalj sa slika mi se ne dopada.
...Dva su stilski dosledna, sa nizom gotovo identicnih detalja, dok je treci specificna retro-modernisticka vizija klasicnog prostora...Verujem da ne odgovaraju ukusu mnogih, uprkos ociglednom kvalitetu koriscenog materijala i ekskluzivitetu kada su u pitanju lokacija i dizajn......Zasto neverovatno?......Dva su stilski dosledna, sa nizom gotovo identicnih detalja, dok je treci specificna retro-modernisticka vizija klasicnog prostora...Verujem da ne odgovaraju ukusu mnogih, uprkos ociglednom kvalitetu koriscenog materijala i ekskluzivitetu kada su u pitanju lokacija i dizajn...

Izvini na milion pitanja, ali mene zanima kako se zove ova šara?![]()
...Nema na cemu...Koliko sam upoznata, u pitanju je klasican geometrijski motiv koji se moze naci na podnim mozaicima kako u antickoj Grckoj, tako i u Rimu...Nije mi poznato da postoji poseban naziv za ovu saru, kao u slucaju 'grckog kljuca' - i to je verovatno razlog sto proizvodjaci i dizajneri enterijera pribegavaju razlicitim terminima u cilju oznacavanja svakog pojedinacnog motiva i njihovog medjusobnog razlikovanja...Ukoliko je vasa dizajnerka ovaj motiv nazvala 'Versace' sarom i po tom nazivu ga prepoznaje, najbolje cete se sporazumeti ako ga i sami koristite, ili joj pokazete sliku onoga sto zelite...Tipujem da je cena par milionceta![]()