>Annabel Lee<
Veoma poznat
- Poruka
- 12.505
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
, zaista lepa tema. 

Cupovi od terakote, staklene posude ispunjene testom iz Pize, nasledjene flase soda-vode, avan od kamena i metala, cinije od pecene gline, slike koje umesto zid, krase radne povrsine, nehajno naslonjene...

).

A čini mi se da su na ovoj temi uglavnom mladi ljudi (tridesetak godina) pa me interesuje: da li su ovi prostori - kuhinje, bašte, simetrične spavaće sobe - zaista prostori u kojima bi se vi osećali najbolje? Ja bih, bez obzira što su fotkani prostori lepi i ukusno uređeni, poludela u nekom ovako simetričnom i klasičnom prostoru... Zar niko ovde ne bi želeo da ima - kad već maštamo - veliki džuboks, ili krevet u čamcu, ili providan frižider ili korito umesto haj-tek tuš kabine ili neku improvizaciju bilo koje vrste?Ovde baš ima dosta lepih slika... ali meni su svi ovi stanovi nekako... odrasliA čini mi se da su na ovoj temi uglavnom mladi ljudi (tridesetak godina) pa me interesuje: da li su ovi prostori - kuhinje, bašte, simetrične spavaće sobe - zaista prostori u kojima bi se vi osećali najbolje? Ja bih, bez obzira što su fotkani prostori lepi i ukusno uređeni, poludela u nekom ovako simetričnom i klasičnom prostoru... Zar niko ovde ne bi želeo da ima - kad već maštamo - veliki džuboks, ili krevet u čamcu, ili providan frižider ili korito umesto haj-tek tuš kabine ili neku improvizaciju bilo koje vrste?

Ovde baš ima dosta lepih slika... ali meni su svi ovi stanovi nekako... odrasliA čini mi se da su na ovoj temi uglavnom mladi ljudi (tridesetak godina) pa me interesuje: da li su ovi prostori - kuhinje, bašte, simetrične spavaće sobe - zaista prostori u kojima bi se vi osećali najbolje? Ja bih, bez obzira što su fotkani prostori lepi i ukusno uređeni, poludela u nekom ovako simetričnom i klasičnom prostoru... Zar niko ovde ne bi želeo da ima - kad već maštamo - veliki džuboks, ili krevet u čamcu, ili providan frižider ili korito umesto haj-tek tuš kabine ili neku improvizaciju bilo koje vrste?
Evo nekolicine avangardnih, 'pomerenih', nekonvencionalnih i svakako neortodoksnih ideja za uredjenje prostora... Ovde baš ima dosta lepih slika... ali meni su svi ovi stanovi nekako... odrasliA čini mi se da su na ovoj temi uglavnom mladi ljudi (tridesetak godina) pa me interesuje: da li su ovi prostori - kuhinje, bašte, simetrične spavaće sobe - zaista prostori u kojima bi se vi osećali najbolje? Ja bih, bez obzira što su fotkani prostori lepi i ukusno uređeni, poludela u nekom ovako simetričnom i klasičnom prostoru... Zar niko ovde ne bi želeo da ima - kad već maštamo - veliki džuboks, ili krevet u čamcu, ili providan frižider ili korito umesto haj-tek tuš kabine ili neku improvizaciju bilo koje vrste?

http://www.twighutchinson.com/ inspirativan dizajn
sofisticirana country kičerica......Jeste, posebno sporet i aspirator u rusticnom stilu koji prate stilski kuhinju, a nisu se mogli cesto videti u nasim prodavnicama...Mozda @Geogre zna ko je proizvodjac...
...Ciju kuhinjsku belu tehniku imate ili prizeljkujete, odnosno koji proizvodjac/brand bi bio vas izbor kada su u pitanju kuhinjski aparati?...
...Odlican izbor dekorativnih jastucica, @Tico!...![]()

bila sam šokirana... ljudi to na zapadu koriste već 30 godina, a kod nas to niko ne uvozi...