Gnezdo...

• Začetnik teme Začetnik teme Neva
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Planirala sam da ovih dana kupim puno jastucica za dnevnu sobu.
Obozavam ih.
two-sided-pillow-giveaway.jpg
http://3.***************/_qm4HVkF5dxY/St_X-zHOLFI/AAAAAAAABk0/Y4b_6DSxJTw/s400/all+modern+purple+pillow.png
blush1818P_lg.jpg

:lol:
Inace, zanimljiva je kuhinja... :aha:

...Jeste, posebno sporet i aspirator u rusticnom stilu koji prate stilski kuhinju, a nisu se mogli cesto videti u nasim prodavnicama...Mozda @Geogre zna ko je proizvodjac...

...Ciju kuhinjsku belu tehniku imate ili prizeljkujete, odnosno koji proizvodjac/brand bi bio vas izbor kada su u pitanju kuhinjski aparati?...

...Odlican izbor dekorativnih jastucica, @Tico!...:)

...Jeste, posebno sporet i aspirator u rusticnom stilu koji prate stilski kuhinju, a nisu se mogli cesto videti u nasim prodavnicama...Mozda @Geogre zna ko je proizvodjac...

...Ciju kuhinjsku belu tehniku imate ili prizeljkujete, odnosno koji proizvodjac/brand bi bio vas izbor kada su u pitanju kuhinjski aparati?...

...Odlican izbor dekorativnih jastucica, @Tico!...:)

imam Gorenje a prizeljkujem Miele :mrgreen:

ali, veoma sam zadovoljna i Gorenjem

georgejune, prelepa ti je kuhinja:ok:
ja treba da krecim sobu i da kupim novi namestaj,a nemam pojma u kom pravcu da idem:confused:
do sada sam imala ljubicaste tonove sa zutim detaljima,prekrivace,jastucnice i zavese od platna,iz indijan shopa.
gledala sam namestaj po gradu i bas sam razocarana izborom. ili je jeftino i izgleda jeftino,ili je skupo a nista spekakularno...
htela sam da stavim itison preko celog poda,ali je skupo. itison,domace proizvodnje za moju sobu 30 000 din. a tepih 3X4 metra 11 000. koja je tu logika:confused:
jel imate neke predlog,barem za pravac i za boje:)

Back