Gluvi (i ludi) telefoni

peach:
:lol: to objasnjava kako smo ti i ja postale najbolje drugarice...jer kruzi i ta fora po forumu:roll: mislim,ja "ordiniram" po medjugradskom prevozu...:-?

nego,sto se teme tice:
za krvoloka sam,recimo, iz jednog izvora cula da je mator,mali,celav,ima copor dece i zenu rospiju koja mu ne da da mrdne pa frustracije leci po forumu,dok mi se drugi laufer izjasnio o istom da je strashan baya,single i sa svakom dlakom na mestu...nisam proverila koja od ove dve price je tacna,ali........:confused: toliko o "forumskim istinama"...necu ni da razmisljam kakvi tracevi kruze o meni:mrgreen:
Kruzi prica da si najbolja riba na forumu. :lol: I kruzi prica da si ta koja sve zna o svakom i da upravo tebe treba neko da pita o nekom.
Sve isto kao i prica da ti imas samo jedan nick.

peach:
:lol: to objasnjava kako smo ti i ja postale najbolje drugarice...jer kruzi i ta fora po forumu:roll: mislim,ja "ordiniram" po medjugradskom prevozu...:-?

nego,sto se teme tice:
za krvoloka sam,recimo, iz jednog izvora cula da je mator,mali,celav,ima copor dece i zenu rospiju koja mu ne da da mrdne pa frustracije leci po forumu,dok mi se drugi laufer izjasnio o istom da je strashan baya,single i sa svakom dlakom na mestu...nisam proverila koja od ove dve price je tacna,ali........:confused: toliko o "forumskim istinama"...necu ni da razmisljam kakvi tracevi kruze o meni:mrgreen:

:lol: :lol: :lol: Па можда неко и зна то што ти не знаш, али ...

krvolok:
Ko je ovo danas preživeo, PRIČAĆE !!! A ko bude pričao, NEĆE preživeti !!!

:razz: :wink:

Ћутим као заливена, часна пионирска! 8-)

raindog:
uuu bre pa ja sam prvo otkrila ovde da sam "promisVitetna", posle sam saznala od iste osobe da ni ***** nikad nisam videla, to je naravno sve logichno jer sam ruzhne i imam 150 kg a pri tom i lezbejka :lol:

ovaj forum shto je koristan....a tek peraaaa, on mi je u mnogome pomogao u svim tim otkricima

/osobe da ni ***** nikad nisam videla/
Moguce je to i cak logicno.Ako si ruzna i debela, mozda te baja koji ima stomak za tako nesto samo okrene i svirne ti ga onako uz put pa ga i ne vidis.

Back