- Poruka
- 82.032
Sad videh ovo, i svidelo mi se opasno
Jel ima neko da zna nekog ko je ovo uradio u kući ili studiju?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mogu elektronski da zamene prave bubnjeve. Nemaju tu finoćuSad je trend "silent stage", što znači da se bubnjari redovno na svirkama stavljaju u neki kavez kako njihov zvuk ne bi "ometao" miks. Poenta je da sve bude digitalno.
Po meni je mnogo bolje rešenje uzeti elektronce. Jesu malo skuplji ali je takođe skupo i pravljenje ovakvih kaveza. A kad imaš elektronca, onda je to uživanje. Ne praviš buku a možeš imati zvuk kakav god poželiš. Lakše se kontroliše, lakše se snima.
Ne mogu elektronski da zamene prave bubnjeve. Nemaju tu finoću
Jesi li probao elektronske bubnjeve?E jbg sad. Kad je trebalo da se pređe sa kasete na cd, ljudi rekli "nije to to", posle kad su gitaristi trebali da pređu sa lampaških pojačala na digitalne procestore, isto rekli "nije to to". A ustvari jeste 99%. Sad je došao red i na bubnjare. Otpor je samo u glavi. Kad prelomiš, bude ti život lakši 1000 puta
Jesi li probao elektronske bubnjeve?
iako nisam bubnjar, ja imam, jer mi se može
iako nisam bubnjar, ja imam, jer mi se može
A imam i ortaka bubnjara sa pravim bubnjevima koji ima elektronske za po kući da vežba a da ne zlostavlja ukućane.
Ne, nije samo drugačiji osećaj već neke stvari jednostavno ne možeš da izvedeš na elektronskimNisam razumeo poentu šta pokušavaš da kažeš... da je drugačiji feel? Pa mislim, naravno da jeste, ali nije lošiji, samo je drugačiji. Prosto odvojiš malo vremena i navikneš se. Isto tako je i gitaristima drugačiji feel kad sviraju na lampaškom pojačalu u odnosu na digitalni procesor. Ali bitno da je krajnji rezultat isti, niko iz publike nikada neće moći da primeti da li je analogno ili digitalno, a to je najbitnije. I naravno, kao što rekoh, morate da imate kvalitetne elektronce. Tipa 2000+ eur. Ako ste probali na onima od 500e, to naravno da je igračka
Nego, ko voli da "gleda" elektronske bubnjeve, evo dobar video
mislim da je zvučna prepreka?Cemu stakleni paneli oko bubnjeva sluze? Video sam da neki bubnjari dok sviraju uzivo, imaju red staklenih panela oko bubnjeva. Obicno su od poda pa do visine samih bubnjeva.
Radio ! Takozvane gluve sobe . To sa staklom je falšSad videh ovo, i svidelo mi se opasno
Pogledajte prilog 1614546