Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da smo svi pod kultom ljudske gluposti.Zašto volimo ljude koji su evidentno ograničeni ,glupi i ne otesani i otkud njima uvek vlast u rukama....DOLE NJU EJDŽ DEBILI!!!
A temu o ljudskoj gluposti - koliko se sećam - niko još nije otvorio. Tipujem da će večeras biti živahno.
O, drugarice lisičice, i ti si tu. Ja sam...kh..kh..malkice ovde, malkice onde.
Osetih se prozvanom da nešto kažem na ovu temu. NISAM GLUPAAA! A nisi ni ti.
Nije ni džentlmen Stefan, očigledno.
Blagodarim...lijo ovo je klub normalnih(hehehe)....Lijo evo o čemu se radi...U Srbiji vlada duh grubosti sile i ne vaspitanosti....bez morala...bez osećaja...tako je na poslu,tako je često u susretu sa devojkama i momcima koji žive današnje trendove. Baš sam kod podforuma "tinejdžeri" ostavio jedan protest...Klinka što se kaže1/1 ,mi prilazi i bukvalnona silu želi dva plesa dva pića i dva puta...to me nervira..takvi smo i mi muški..vidi komad povali..vidi lika,prevari...Neću da se pomirim sa tim...neću da se utopim u to...možda sam romantik....
Blagodarim...lijo ovo je klub normalnih(hehehe)....Lijo evo o čemu se radi...U Srbiji vlada duh grubosti sile i ne vaspitanosti....bez morala...bez osećaja...tako je na poslu,tako je često u susretu sa devojkama i momcima koji žive današnje trendove. Baš sam kod podforuma "tinejdžeri" ostavio jedan protest...Klinka što se kaže1/1 ,mi prilazi i bukvalnona silu želi dva plesa dva pića i dva puta...to me nervira..takvi smo i mi muški..vidi komad povali..vidi lika,prevari...Neću da se pomirim sa tim...neću da se utopim u to...možda sam romantik....
O, drugarice lisičice, i ti si tu. Ja sam...kh..kh..malkice ovde, malkice onde.
Osetih se prozvanom da nešto kažem na ovu temu. NISAM GLUPAAA! A nisi ni ti.
Nije ni džentlmen Stefan, očigledno.
Idi na podforum "zenski kutak" da vidis sta je "dzentlmen" napisao za zenski rod u temi "placem pobedjujem".
Значи ту си... А?!
Ја некако тему не разумем. Мора да сам ја глупа...
Ко је крив за ту глупост? Ко се коме диви? И ко воли те глупе људе на власти?
Ништа ми није јасно...:-(
Cim si priznala napokon dobro je ima nade za tebe:smile:
Jesam . Ja bih se pre zaljubio u ovu drugu gospodju da mi ne smetaju godine al u tebe ni pod razno