Araon
Elita
- Poruka
- 18.385
Zašto bih trebao ja biti nešto što ne želim ? To je besmisleno, puno mi ovisimo o drugima i o tome šta drugi misle o nama. Drugi nam diktiraju kakvi ćemo mi biti a ne mi, što je loše. Ne trebaš ti bog zna šta znanja da bi ti njoj prišao i da bi je smuvao, žene su i od krvi i mesa i emocija kao i mi. Svako ima svoj ukus, nekoj ćeš se svidjeti nekoj pak ne, nekoj treba vremena da se zbliži s nekim te ide proces upoznavanja i to, neka ima nekih svojih problema pa joj nije do zbližavanja. Bitno je isto i da se cura osjeća sigurnom pored tebe, da nisi neki perveznjak, neko je gleda samo kako izjebati al' ono u brutalnom smislu. Bilo je x puta da cura odbije momka pa kad skonta da nije neki papak, levat, preveznjak priđe ona s nekom spikom. Ako imaš spiku, znaš komunicirati, pričati ne treba tebi mnogo. A stvari nisu crno-bijele, kompleksnije su mnogo više nego onako kako mi razmišljamo...
Jasno je meni to, ali realnost je takva da mnogo ljudi nije ono što zaista jeste, i žive živote prema drugima... I ne krivim ih, svaki dan im time ispiraju mozak...
I još nešto, ja sam perverzan mogu ti reći i to preko neke osnovne granice, ali ih to nije nešto odbilo... Naravno da ti nije prva rečenica "moji afiniteti su takvi ili ovakvi"... Ali nije to baš presudno...
Doduše, slažem se sa tim da bez obzira ko je ta neka, nije joj baš prijatno da joj priđe neki koji priđe njih 10 sa ciljem da ih samo iz*ebe, nije da će se osećati super i lepo...