Stevcina zabica
Stara legenda
- Poruka
- 98.575
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta fali malo neznog grickanja....
Nežnom grickanju ne fali ništa... To je čak i ok, oseti se ta želja, požuda... Ali kada ti kinji jako zubima onaj gornji deo glavića, ono tzv srce (pazi ti taj naziv hahahah), to ume biti dosta ono... Posle toga može šmirglom da udara svejedno ne osetiš ništa, i onda kao neće da se digne, normalno da neće da se digne, ni za malu nuždu nije narednih 15 sati kad mu je svaki nerv umro hahahahhaaha
i juuuSta fali malo neznog grickanja....
Nežnom grickanju ne fali ništa... To je čak i ok, oseti se ta želja, požuda... Ali kada ti kinji jako zubima onaj gornji deo glavića, ono tzv srce (pazi ti taj naziv hahahah), to ume biti dosta ono... Posle toga može šmirglom da udara svejedno ne osetiš ništa, i onda kao neće da se digne, normalno da neće da se digne, ni za malu nuždu nije narednih 15 sati kad mu je svaki nerv umro hahahahhaaha
Zna se gde se nezno gricka, gde pipka a gde i kako lize....
Pa, kad to ovako opišeš...
Mislim, ja sam i pre nego što sam ovo pročitao planirao tebe da pozovem na piće i to, da ne bude zabune
pa nek piri posle u njega
..
majko mila..šta napriča
ahahahahahah mrsss tamo, zaebantu...Pa, kad to ovako opišeš...
Mislim, ja sam i pre nego što sam ovo pročitao planirao tebe da pozovem na piće i to, da ne bude zabune
ahahahahahah mrsss tamo, zaebantu...
Paaa, kada ga volemo.....zabica i temu otvori o njemu...."Oda o ku*cu"
"Oda o ku*cu"
jbt ceo forum veceras ima da zavedes
ako ti je dao reputaciju naebala si, na spisku si mu...tako kaaaazu
Ništa me ne pitaj, muke su to neverovatne! hahaha
daj Kristifore da i ja nešto napišem..ovde svi nešto tepaju, pipkaju, ližu, nežno grickaju..jel' ostalo još nešto??
Paaa, kada ga volemo.....zabica i temu otvori o njemu....
daj Kristifore da i ja nešto napišem..ovde svi nešto tepaju, pipkaju, ližu, nežno grickaju..jel' ostalo još nešto??
jeste, cvrsto ga uhvatis dok gledas vlasnika doticnog u oci
Zar ga zove " spisak"...
otkacila veceras...i nije dao nistaaaa.....
ahahahahahah mrsss tamo, zaebantu...
Kad bolje razmislim kiklop su...imaju zajedno, tri oka..jeste, cvrsto ga uhvatis dok gledas vlasnika doticnog u oci
i sisaj izgleda...msm. nežno..majku mu, šta meni ostade
..
oči u oči sa almighty kurr*em
Eto, a ja samo jedan iskren mladić, pesnik asfalta, šarmer kaldrme
I posle kao "što momci ne prilaze devojkama?", pa, kako da prilazimo? Dočeka nas hladno srce hahahahaha
ali vrela cica.....Eto, a ja samo jedan iskren mladić, pesnik asfalta, šarmer kaldrme
I posle kao "što momci ne prilaze devojkama?", pa, kako da prilazimo? Dočeka nas hladno srce hahahahaha
i pravo u oko da ga zadivljeno gledas