Stevcina zabica
Stara legenda
- Poruka
- 98.575
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hm, mozda zato sto mu je samo jedno na pameti, i da to ostvari spreman je da ispadne bas mnoogooo glup
То ти дође мало зачињено. Кад се људи изнервирају, онда обично псују, па тако ако је неко глуп и изнервира те кажеш:''Ал си глуп ки куурац!''
Ал добро, ако је већ та реч погрдна, онда може: ''Ал си глуп ко першун!''
ne bih ja te dve stvari trpala u isti kosh
ma glup vlasnik, nije khurac
lock i ban za postavljaca.
U tom je problem, kad se mala glava digne, velika ne misli
znaci da je veca manja od velike
ne bih ja te dve stvari trpala u isti kosh
Evo tema u temi ( nece mi zaba zameriti , a ako mi zameri nek me kazni )
Pitanje , zasto se napr kada se neko okaraterise kao glup to prihvata kao "sveto slovo" pa tek treba da se dokaze da nije glup , a kada se neko okarakterise kao pametan to je sumnjivo i tek treba da se dokaze da je pametan...
Sustina , zasto se daje primat negativnom u odnosu na pozitivno ? Sto bi reko jedan forumas dobri, zajpo
Kako nije glup? Radi po ceo dan u mračnom i vlažnom, bez vazduha i niko ga ne plaća! Umesto da ga pomaze, poljube i zovu Djole
Zasto se kaze glup kao khurac kad khurac uopste nije glup...em ima glavu em uvek nadje pravi put, za razliku od nekih koji u glavi imaju i smesu zvanu mozak?
Kako nije glup? Radi po ceo dan u mračnom i vlažnom, bez vazduha i niko ga ne plaća! Umesto da ga pomaze, poljube i zovu Djole
Izgleda nemaju svi iste uslove
Neke i pomaze i poljube
Sta fali malo neznog grickanja....Ma, sve je dobro dok ne osetiš zube na njemu, danak neiskustvu
Sta fali malo neznog grickanja....