glup ili paranoican?

stavar je resena........ na zalost ne onako kako sam ja hteo..... video sam je u diskoteci..... naravno bila je sa svojim drugaricama i nasim zajednickim drugom.... taj drug je posle nekog vremena prisao meni i kaze, daj mi zvaku molim te, treba mi hitno.... ja mu kazem, moze, ali da me upoznas sa drugaricom... i me uhvati za ruku, odveo kod nje, tu je nesto pricao sa njom, ne znam sta joj je sve rekao, ali sam jasno video kad joj je rekao da sam mnogo pijan... i tu sam shvario sve kako ce da bude.... ona je pruzila ruku, ironican osmeh na trenutak i okrece glavu na drugu stranu.... tu je kraj...... u tom trenutku mi je doslo da uzmem flasu u da udarim ovog mog ''druga''.... ali sam se suzdrzao, okrenuo i otisao.....
Bolje da si udario sebe po glavi tom flašom. Šta ti je sad taj drug kriv?

Ovako dečaci nauče u mladim još godinama da su "dobre ribe" vredne njihove pažnje, para i živaca. Kad ih ispale onda su sponzoruše a kad ih ružna ispali onda je: videćeš šta si izgubila :lol:
Al' aj što njih ocenjuješ ko meso nego i sebe.

Mislim da si pomalo gej u seoskoj sredini (svi se poznaju, al opet muški striptiz mora da privlači razne velike inkognito zvezde, eru ojdanića i ostale sa ibarske...)
Nemoj da muvaš ni dobre ni loše ribe na mestima predviđenim za žene ili po raznim gej barovima u vukojebinama. Mislim da ti je lupila etiketu :lol:

Ovako dečaci nauče u mladim još godinama da su "dobre ribe" vredne njihove pažnje, para i živaca. Kad ih ispale onda su sponzoruše a kad ih ružna ispali onda je: videćeš šta si izgubila :lol:
Al' aj što njih ocenjuješ ko meso nego i sebe.

Mislim da si pomalo gej u seoskoj sredini (svi se poznaju, al opet muški striptiz mora da privlači razne velike inkognito zvezde, eru ojdanića i ostale sa ibarske...)
Nemoj da muvaš ni dobre ni loše ribe na mestima predviđenim za žene ili po raznim gej barovima u vukojebinama. Mislim da ti je lupila etiketu :lol:

nisam rekao niti mislim kao sto si rekao u prvom delu posta.... tj. da je sponzorusa, bla bla bla....

nije ovo tako malo mesto..... da se svi znamo, i nije selo.... nije gej klup, vec je tad bio neki striptiz, skidale su se i striptizete, a i striperi... samo ja sam upao, kad je bio striper... pre njega je bila striptizeta.... mislim da mi nije lupila etiketu (nadam se).... i da mislim da ljudi iz Beograda imaju problem, a to je da oni samo Beograd smatraju gradom, a da su ostalo sela.... ja imam stan u Beogradu, tamo mi sad sestra zivi, inace kad god budem duze od nedelju dana u Bg-u, ja se smorim, jer mi je sve nekako monotono... ne znam... ali tako je... i da nisam ovim hteo nikog da uvredim, ali tako je.... na zalost....

mozda je zajednicki prijatelj blizi njoj nego tebi... i hoce da je zastiti.
zamisli da tebi prilaze pijane ribe i smaraju te, kome to treba.
nije ok sto si joj prisao tako + treba neko za ruku da te vodi do cure, pa bre :lol:
neces se ti tako 'leba najesti

nisam rekao niti mislim kao sto si rekao u prvom delu posta.... tj. da je sponzorusa, bla bla bla....

nije ovo tako malo mesto..... da se svi znamo, i nije selo.... nije gej klup, vec je tad bio neki striptiz, skidale su se i striptizete, a i striperi... samo ja sam upao, kad je bio striper... pre njega je bila striptizeta.... mislim da mi nije lupila etiketu (nadam se).... i da mislim da ljudi iz Beograda imaju problem, a to je da oni samo Beograd smatraju gradom, a da su ostalo sela.... ja imam stan u Beogradu, tamo mi sad sestra zivi, inace kad god budem duze od nedelju dana u Bg-u, ja se smorim, jer mi je sve nekako monotono... ne znam... ali tako je... i da nisam ovim hteo nikog da uvredim, ali tako je.... na zalost....
Kake sad ima veze beograd sa bilo čime majke ti :think:

nije ok sto si joj prisao tako + treba neko za ruku da te vodi do cure, pa bre :lol:

Idi... i zamisli da se zagledo u žensku na šipci i taman mu krenulo kad ga neka tamo pirgava odmerava, sve vreme bulji u njega ko manijak (ne skida oči s njega) i sad da je kojim slučajem imao reakciju na curu na šipci pojeo bi ga blam :lol:

jeste blizi njoj, ali ucinio bi on to za mene, razumeo bih da je hteo da je zastiti da sam ja bio pijan, ali ja sam bio potpuno trezan, potpuno.... pa ne treba da me vodi za ruku (mada kakav sam ja.. :dash: ) ali sam mislio da je tako mozda bolje, nego sam da pridjem... mislio sam da ce da joj kaze da sam ok lik.....

Kake sad ima veze beograd sa bilo čime majke ti :think:

pa to sto ti napisao ...... Mislim da si pomalo gej u seoskoj sredini..... i ...... po raznim gej barovima u vukojebinama.......

pa ne hrani mu paranoju dok ja tvrdim da mu je glup pristup :lol:
zatrcemo mu volju da muva bilo sta zensko, sldeci put ce da gleda stripere

necete, to sam ja sebi vec sebi negde u glavi zacrtao... imam taj strah od ispale.... to je najveci problem,.....

Back