- Poruka
- 65.410
A šta fali bifteku...izgleda kao BIFTEK...fantasticna si hahahahha

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A šta fali bifteku...izgleda kao BIFTEK...fantasticna si hahahahha
A šta fali bifteku...![]()
Izmedju ostalog i to sam.![]()
A šta fali bifteku...![]()
Kao na primer ovaj:bljaka i nesto me ne privlace ljudi koji lice na biftek hahaha
bljaka i nesto me ne privlace ljudi koji lice na biftek hahaha
Nije, ako se zove biftek... mmmm....Zar nije odvratno jesti lesinu?
Nije, ako se zove biftek... mmmm....
![]()
Većina stvari koje jedemo su deo nečega što je umrlo... da li ga zovemo ovakvim ili onakvim imenima ili ne - ne menja mnogo stvar. Biftek je izvanredno ukusan, za nas mesoždere je sasvim irelevantno što je biftek nekad boo umiljato goveče, kao što ti verovatno ne brineš što je ulje nekad bilo predivan suncokret koji je širio latice pred jutarnjim suncem a sad se masno razliva po tiganju...Ali to je deo mrtve zivotinje. Jedes mrcinu, ako jedes biftek. Shvatas?
Zar stvarno postoji neko ko ne voli biftek?
Mogla bi sad jedan biftek sa biber prelivom ... a pored bi popila 2 case vina Zvonko Bogdan "Zivot Tece"
Ali George Clooney mi nikad nije bio privlacan.
Većina stvari koje jedemo su deo nečega što je umrlo... da li ga zovemo ovakvim ili onakvim imenima ili ne - ne menja mnogo stvar. Biftek je izvanredno ukusan, za nas mesoždere je sasvim irelevantno što je biftek nekad boo umiljato goveče, kao što ti verovatno ne brineš što je ulje nekad bilo predivan suncokret koji je širio latice pred jutarnjim suncem a sad se masno razliva po tiganju...
Meni se sad jedu neki ćevapi, hjoj....
Inače Kluni, iako nije ružan čovek, ni meni nije privlačan...nekako mi izgleda ljigavo, mlako....
Nije u Ričard Gir ili Ivan Bosiljčić ljigavo kategoriji, ali opet ljigavo.
Pa i kučad su meso.
Nemaš pojma Cico šta je dobra 'rana. Šteta.
Nemas ti pojma. Zbog mog rucka nicija majka ne zakuka.
Idi čitaj Bibliju da se smiriš malo![]()
Zar stvarno postoji neko ko ne voli biftek?
Mogla bi sad jedan biftek sa biber prelivom ... a pored bi popila 2 case vina Zvonko Bogdan "Zivot Tece"
Ali George Clooney mi nikad nije bio privlacan.
A jesi li pročitala deo u kom Isus jede ribu, i hrani narod ribom?... ili možda smatraš da ribe nisu životinje?... ili ti imaš neku drugu Bibliju?... Nešto jeste...Citam ja Bibliju non-stop. Evo, bas i sada citam, ali ne mozes da opravdavas ubijanje zivotinja. Nisam se uznemirila zbog sebe, vec zbog zivotinja, koje svi nemilosrdno jedu.