Glumci koje ne uspevate da smatrate atraktivnim

bljak :D a i nesto me ne privlace ljudi koji lice na biftek hahaha
Kao na primer ovaj: :)

l.jpg

Ali to je deo mrtve zivotinje. Jedes mrcinu, ako jedes biftek. Shvatas?
Većina stvari koje jedemo su deo nečega što je umrlo... da li ga zovemo ovakvim ili onakvim imenima ili ne - ne menja mnogo stvar. Biftek je izvanredno ukusan, za nas mesoždere je sasvim irelevantno što je biftek nekad boo umiljato goveče, kao što ti verovatno ne brineš što je ulje nekad bilo predivan suncokret koji je širio latice pred jutarnjim suncem a sad se masno razliva po tiganju...

Zar stvarno postoji neko ko ne voli biftek?
Mogla bi sad jedan biftek sa biber prelivom ... a pored bi popila 2 case vina Zvonko Bogdan "Zivot Tece" :mrgreen:

Ali George Clooney mi nikad nije bio privlacan.

Ja sam ta, koja ne voli biftek, jer mi je to obicna lesina. Mrtvo meso, koje je napravljeno za ljude, koji prave genocid ili ga podrzavaju jeduci meso.

Većina stvari koje jedemo su deo nečega što je umrlo... da li ga zovemo ovakvim ili onakvim imenima ili ne - ne menja mnogo stvar. Biftek je izvanredno ukusan, za nas mesoždere je sasvim irelevantno što je biftek nekad boo umiljato goveče, kao što ti verovatno ne brineš što je ulje nekad bilo predivan suncokret koji je širio latice pred jutarnjim suncem a sad se masno razliva po tiganju...

Ja ne koristim ulje, posebno ne sukcokretovo. Ja sam koser veganka fruktarijanka i nikako ne bih povredila neko zivo bice.

Meni se sad jedu neki ćevapi, hjoj....
Inače Kluni, iako nije ružan čovek, ni meni nije privlačan...nekako mi izgleda ljigavo, mlako....
Nije u Ričard Gir ili Ivan Bosiljčić ljigavo kategoriji, ali opet ljigavo.

Kakvi cevapi? Kada jedes biftek, bar znas sta jedes. A cevap i sl. meleveno meso... pitaj, Boga, sta je unutra. Mozda je neko kuce samleveno. :(

Idi čitaj Bibliju da se smiriš malo:lol:

Citam ja Bibliju non-stop. Evo, bas i sada citam, ali ne mozes da opravdavas ubijanje zivotinja. Nisam se uznemirila zbog sebe, vec zbog zivotinja, koje svi nemilosrdno jedu.

Da, i biljke imaju mamu i tatu, ali ja jedem plodove biljke, koje biljke odbace, dakle one ne vole vise svoju decu, na primer plod jabuke.

Citam ja Bibliju non-stop. Evo, bas i sada citam, ali ne mozes da opravdavas ubijanje zivotinja. Nisam se uznemirila zbog sebe, vec zbog zivotinja, koje svi nemilosrdno jedu.
A jesi li pročitala deo u kom Isus jede ribu, i hrani narod ribom?... ili možda smatraš da ribe nisu životinje?... ili ti imaš neku drugu Bibliju?... Nešto jeste... :mrgreen:

@tema: baš ovih dana gledam Parks and recreation, i setih se

1348443866_amy-poehler_1.jpg

Back