Glumci koje ne uspevate da smatrate atraktivnim

AAAAA istomisljenica napokon! Mene njegova zena (ni ime ne mogu da joj izgovorim) mnogo nervira. Cim je vidim na TV-u, odmah menjam kanal. Slucajno sam bila na nekom koncertu gde je ona bila gost, odmah sam izasla iz sale. Ne umem da objasnim zasto me toliko nervira, ali ja nju stvarno ocima ne mogu da vidim. Ona mi je iritantnija cak i od Karleuse, a i od Smorkimovica.
Ne znam ni ko mu je žena, ali lik je, kao i Tom Kruz iritantan do usijanja.

Ja u PMS uglavnom plačem i traumiram ljude. Jednom sam se razbečala u busu kad je momka i mene uvatila kontrola pa su me odma pustili iz busa, mislili valjda da sam neki psihički slučaj . A ja baš dobila .
Izađem i počnem da se smejem, i onda za 5 minuta se opet rasplačem.
E onda je i momak pomislio da sam psihički slučaj.
Nema spasa, PMS je zlo

Ja u PMS uglavnom plačem i traumiram ljude. Jednom sam se razbečala u busu kad je momka i mene uvatila kontrola pa su me odma pustili iz busa, mislili valjda da sam neki psihički slučaj . A ja baš dobila .
Nema spasa, PMS je zlo

PMS je cesto i izgovor. :D Znas kako, kad pomislim na promene raspolozenja nedelju dana pred ciklus, pa kmezavost dok ciklus traje...to ti je dve nedelje mesecno neuracunljivosti. Stvarno, bre, svaka cast na strpljenju momcima, ja da sam na njihovom mestu verovatno to ne bih izdrzala.

Ma i to, a brate mili, i foliraza i zamotana arogancija. Ajd on kao tu jos nesto i radi, igra, da ne ulazim sad u to koliko je dobar ili nije. Ali onaaaa, braaateee...stav kao da je snimila do sad deset albuma i kao da je Selin Dion. Narikaca obicna.

ja sam izvalila da tomasevicku niko ne voli,ja sam indiferentna prema njoj,ali ne kapiram sto je mahom niko ne voli...a bosiljcica sam upoznala i decko je sve samo ne arogantan i isfoliran,naprotiv skroz je srdacan,ljubazan i uvek ce popricati sa bilo kim ko ga zaustavi da se upozna...stvarno je decko super....

Nema spasa, PMS je zlo

ja sam onda ovde jedina koja nema nikakve simptome kad je pms u pitanju :D ja sam onda luda i kad nisam u pms i kad jesam haha

mi smo srodne duse,evo javno sam to rekla :)

To je tako lepo da se cuje, ali ja ne volim intimiziranja foruma. Znas da sam diskretna.

200518930.jpg

Ima veliko dupe i lici na Sida iz Ledenog doba. S tim sto je Sid daleko simpaticniji.

Mislim da sam JA vec ranije pricala o njemu i njegovoj zeni, tako da je dalje nepotrebno da se bilo sta prica. Sto bi Nina u pesmi rekla: Covek je ODVRATTTTAAAAAAN!

:lol:
I za tu dvojicu se slažem! Kruz je oduvek na odstrel listi a ovaj guzati, kao i njegova žena, me neopisivo nerviraju

Toma Kruz je simpatican deckic. Ali ovaj smor.

AAAAA istomisljenica napokon! Mene njegova zena (ni ime ne mogu da joj izgovorim) mnogo nervira. Cim je vidim na TV-u, odmah menjam kanal. Slucajno sam bila na nekom koncertu gde je ona bila gost, odmah sam izasla iz sale. Ne umem da objasnim zasto me toliko nervira, ali ja nju stvarno ocima ne mogu da vidim. Ona mi je iritantnija cak i od Karleuse, a i od Smorkimovica.

ooo da.
Ne znam, mislim da mene odbija najviše ta neka njihova starmalost i izveštačeni puritanizam...*** ko da su ih sastrugali sa manastirskog zida.
Device Marije:roll:
A pritom nemam ništa protiv vere i vernika.
Ukoliko nisu neki debilni ekstremisti

Ma i to, a brate mili, i foliraza i zamotana arogancija. Ajd on kao tu jos nesto i radi, igra, da ne ulazim sad u to koliko je dobar ili nije. Ali onaaaa, braaateee...stav kao da je snimila do sad deset albuma i kao da je Selin Dion. Narikaca obicna.

Da, ona njena arogancija. Moram i ovo da prokomentarisem. Ja toliko neseksipilan par nisam u zivotu videla. Verujte mi da me pozovu u trojku, a ja sam nevina, pobegla bih glavom bez obzira. Ja bih im mozda predlozila moju kucnu pomocnicu, jer se njoj svidja ovaj, ne mogu da opisem, koliko je to bice pihtijstog seksipila, ukljucujuci i tu nekuvanu nogu njegovu zenu.
Kada sam cula, kako su se krili od novinara povodom svadbe smucili su mi se. Pa, koga njih dvoje zanimaju?! Cak ni moja kucna pomocnica ne misli o njoj lepo. Pesme su joj odvratne, besmislene, a stav - Ja sam pitbul terijerka.

Back