Mrs.Nero
Aktivan član
- Poruka
- 1.594
Pa jest'....Ali opet sam se iznenadila,znam da muškarci,bože moj,ne mogu da komentarišu muškarce u tom smislu.Kao "Pa ja sam muško..." bla,bla...Razumeš?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tačno tako. Ne moraš da želiš da spavaš sa nekim da bi bio imao mišljenje da li je taj neko zgodan ili ne. Mene uvek nervira kad neki tip kaže "Ne umem ja da procenim koji je muškarac zgodan". A ti isti su obično prvi koji će nekog drugog muškarca da nazovu ružnim. Ali ne daj bože zato da kažu da je drugi muškarac zgodan, pošto se plaše da će ispasti gejevi.Razumem,ali to su gluposti....
Ja sam siguran u svoje seksualno opredeljenje,tako da nemam potrebe da se dokazujem svima i svugde tako sto cu za nekog muskarca reci da ne znam dal je lep,ili ne,jer to ne gledam tako.Ako me neko pita,naravno da cu da otkomentarisem dal je lep.To je isto kao kad bi neku devojku pitali dal joj je lepa npr Anzelina Zoli,a da joj ona kaze kako to ne gleda tako,jer su istog pola....to je cist apsurd!

Sinoc sam gledala ovog secera u filmu, pa...
![]()
![]()
![]()

1, DENZEL VAŠINGTON
2. ERIC BANA
3, ANDY GARCIA

Jao ljudi, nemojte da me bijete, ali meni Keanu nije nista posebno... Teoretski, zbog porekla, trebalo bi da bude macan, ali mi se ne svidja![]()
Ni meni se ne svidja..
Izgledao je dobro u par filmova ali licno mi i nije neki lepotan...a jos manje mi deluje harizmaticno
Ne da ne deluje harizmaticno, nego deluje tupavo![]()
Lep je covek kad se realno pogleda, mada sad i nije nesto, vise se to moze reci za neka ranija vremena.
Znaci jeste lep, ali nije privlacan bar meni, jednostavno nema neku harizmu, magnet, nista sto intrigira... lep je objektivno gledano ali s druge strane prazan i neinteresantan.